Wat ons opviel tijdens het spelen van Rainbow Six Extraction


Dit wetsartikel is ene partnerbijdrage van Ubisoft. Lees hier watten dit betekent.

Wegens den huidige lockdown wasgoed ie ter december 2021 nog steeds noch mogelijk wegens zoals ie hoofdkwartier van Ubisoft ter Nederland overheen te trekken voordat ene speelsessie. Dat mocht den pret echter noch derven, want via ene livestream op afstand kregen wij weliswaar den mogelijkheid wegens Rainbow Six Extraction uit te trachten. Ondanks ene veel te vooruitzien bugs plus crashes verliep dit vrij soepel, waardoor wij na viertal uur ie spel gespeeld te hebben ene eerste indruk kunnen geven.

Focus op co-op

Den gameplay van Rainbow Six Extraction is gebaseerd op ene gamemodus diegene voorbijgaand speelbaar wasgoed ter Rainbow Six Siege, namelijk Outbreak. Erin moesten toneelspelers vijandelijke aliens verdedigen tijdens ene buitenaardse invasie ter New Mexico. Dit is voorts den essentie van Rainbow Six Extraction, waarin toneelspelers zowel den taak krijgen wegens ter squads van drietal toneelspelers buitenaardse aliens te bevechten. Ie co-op-element geen loze toevoeging, want goede samenwerkingsverband plus communicatie tussen toneelspelers is cruciaal wegens den missies succesvol overheen te ronden.

Risico’s

Den speler krijgt met zijn squad den taak wegens verschillende regio’s ter den Verenigde Staten te vrijmaken van den Archaean-aliens. Dat doet zij wegens ter ieder level ene doelstelling te behalen, zoals ie uitzetten van ene reserve dodelijke vijand of wegens ene vastgesteld punt op den schrijfmap voordat ene bepalen tijdstip te natellen terwijl omvangrijke porties aliens attaqueren.

Wanneer ene taak succesvol verricht is krijgt den squad twee opties: Extracten, verklarend den regio verlaten plus den bonussen claimen, of volharden voordat grotere bonussen, met alle risico’s van dien. Ie eerste level is vaak vrij simpel, dus zullen toneelspelers nog voldoende levens hebben wegens veilig wegens te gaan. Iedere regio bestaat echter uit drietal porties, diegene toenemend moeilijker wordt. Zo nu plus dan ene regio vroegtijdig verlaten wegens ter ieder geval iets aan den missie overheen te vasthouden, is dus zeker noch onverstandig.

Missing Te Action

Voordat iedere missie kunnen den squads uitzoeken uit Operators, waarvan er gedurende verschijningsvorm achttien ter Rainbow Six Extraction vacant zijn. Iedere Technicus heeft zijn inherent vaardigheden plus specialiteiten voordat verschillende taken. Zo vermag den ene Technicus met tactisch geplaatste bommen plus vallen den vijand makkelijk op afstand vasthouden, terwijl den ander zichzelf veeleer inzet wegens teamgenoten van levens te voorzien. Gehecht treffen aan ene specifieke Technicus zit er echter noch ter, want wanneer den speler doodgaat ter ene regio, blijft den Technicus ginds achter met den status ‘Missing Te Action’. Te ene nieuwe missie moeten den Squad dan met andere Operators terugkeren wegens dit Technicus te vrijmaken, waar ene speciaal level aan gewijd is.

Zowel indien ene Technicus wél levend uit ene regio terugkeert, zullen dit ongetwijfeld schade opgelopen hebben. Ie toestaan dan ene veel rondes voordat den Technicus daarvan hersteld is, lopend ie dus onverstandig is wegens dit Technicus mee op trektocht te blijven nemen. Hierdoor stimuleert den spel ie gewoonte van zo veel mogelijk Operators.

Den Archaeans

Eentje goede samenwerkingsverband tussen den Squadleden is dus van cruciaal bij, omdat ie bevechten van den vijand naarmate ie spel vordert absoluut geen makkelijke taak is. Den aliens, genaamd den Archaeans, verschijnen ter totdat welnu dertien verschillende vormen. Ieder heeft ene inherent potentieel plus wijze wegens den speler te verrassen. Sommige Archaeans zijn snel plus agressief, terwijl anderen gedurende den speler uit den buurt blijven plus afstandsaanvallen gewoontes.

Dan zijn er zowel nog langzamere aliens diegene ontploffen wanneer den speler gedurende zij ter buurt komt, of kleinere wezens diegene aan jou blijven plakken plus indien ene teamgenoot zij noch van den speler afslaat, na enkele seconden ontploffen wegens aanzienlijke schade aan te uitlijnen. Sommige levels wriemelen van dit dieren, waardoor toneelspelers meer op jawel staan ter te hakken, dan op vijanden.

Ten slotte zijn er natuurlijk den eindbazen, waarvan wij er ene twee tijdens den speelsessie te zien kregen. Diegene voorschrijven overheen meer levens, berokkenen meer schade, plus vergen daarom ene nauwe samenwerkingsverband wegens zij neer te halen. Ie conserveren van den speciale krachten van Operators, munitie plus granaten helpt zowel kolossaal.

Leveldesign plus missies

Hoewel den speler verschillende punten van iedere schrijfmap ter achtereenvolgende speelsessies zullen thuisbrengen, is ie grootste fragment van den schrijfmap telkens procedureel gegenereerd. Dat betekent dat geen ene level twee keer idem is. Daardoor is ene tactische werkmethode vereist, waarbij ie verkennen van den schrijfmap met ene drone ene slimme zet is wegens zowel den vijanden indien den locaties te scouten, zodat den squad noch ter nadelige situaties belandt plus voordat verrassingen komt te staan.

Den dertien mogelijke doelstellingen verschillen vanaf missie plus bieden ieder hun inherent uitdagingen. Zo moeten den squad somwijlen toestellen op den Nests van den aliens plekken wegens zo verwittiging overheen zij te verzamelen, ene alien ter leven vasthouden plus mee terug smokkelen zoals den voet, of drietal bommen op verschillende locaties kort na jawel overheen toestaan gaan. Er zit ene manifest verschil ter moeilijkheidsgraad tussen den levels. Zo liepen wij tijdens onze speelsessie meermaals ene bepalen doelstelling tegen ie lijf, waar wij ie iedere keer tegen overheen moesten leggen.

Maelstrom Protocol is den ranked-modus van Rainbow Six Extraction voordat den toneelspelers diegene op zoek zijn zoals ene reserve uitdaging. Te positie van drietal levels vanaf regio wegens te voortduren, zijn ie er meer dan tien telkens moeilijker wordende levels. Tijdens onze speelsessie wisten wij ter ene twee pogingen noch kolossaal veraf te komen, hoewel dit zowel te maken heeft met ie waarheid dat onze Operators nog noch veel levels hadden.

Rainbow Six Extraction verschijnt 20 januari voordat PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X plus S, Xbox One, pc plus Google Stadia.


  • Dying Light 2 art

    Techland gaat Dying Light 2 vijf klas ondersteunen 15 januari 2022 10:01


  • Crysis Remastered

    Crytek bedreigt Nederlandse modder met juridische stappen 15 januari 2022 10:01


  • Ratchet and Clank: Rift Chic bevatten onontdekte easter egg 15 januari 2022 10:01Waterput

Plaats een reactie

ajax-loader