Vlieg op met je seizoensfestivals in singleplayergames


Ik heb eentje zwak voordat Assassins Creed-games. Vooral hun nieuwe incarnaties sinds Origins zijn fantastische werelden wegens doorheen te dwalen. Ik heb zowel mateloos veel respect voordat ie team dat zulke enorme gedetailleerde werelden totdat te den miniemste details inricht, zuiver voordat mijn persoonlijke vertier. Zij geven mij watten ik ie schattebout wil te games: eentje inherent universum waar ik op mijn inherent tempo mijn inherent vertelsel schenkkan beleven.

Ie wasgoed zowel den reden dat ik verliefd worden op Morrowind, Oblivion plusteken Skyrim. Plus The Witcher 3. Plus Zelda: Breath of the Wild. Ie spelen van zo’n volwassene openwereld-rpg voelt voordat mij nep ik eentje nieuwe werkelijkheid te stap, nipt zoals den crew van den Enterprise wagen beleeft te ie Holodeck. Maar dan met werkende veiligheidsmaatregelen plusteken zonder ie risico dat eentje van den personages opeens eigenlijk bewustzijn gaat uitbouwen plusteken den dokter gijzelt. Ik dwaal voltooid, sorry.

Ene inherent universum dus, plusteken vooral eentje universum zonder deadline. Deadlines heb ik ofschoon toereikend te mijn leven. Dat wetsartikel moeten ingeleverd wordt, diegene reportage moeten voordat half vijf gemonteerd, dat mailtje moeten eigenlijk vandaag plusteken diegene melk moeten op voordat ie overheen den datum is. Te ie werkelijke leven moeten van alles plusteken zowel nog ooit op tijdstip. Plus jij krijgt er geen ooit achievements voordat!

assassin's creed

Verlof

Daarom is eentje openwereld-rpg voordat mij eentje soort ultieme vrijaf. Recentelijk heb ik Breath of the Wild weer ooit opgepakt. Ik had alle viertal den titanen ofschoon verslagen, have ie Meesterzwaard plusteken zullen te principe kunnen par aan den eindstrijd tegen Ganon. Maar dat hoeft noch. Ik handelen dat zowel noch. Ik trek den bergen te, ik zoek ingrediënten voordat drankjes, ik kijk of ik nog ergens eentje tempel heb gemist. Ie spel laat mij lekker mijn snelheid gaan plusteken niemand jaagt mij op, zelfs ofschoon staat ie loterijlot van Hyrule op ie spel.

Den reden dat ik weer BotW (plusteken eentje veel andere oudere games) oppak, is omdat ik vorige maand te Assassin’s Creed Valhalla weer worden geconfronteerd met eentje van mijn grootste irritaties: eentje ‘actueel festival’. Den makers van Valhalla, dat zichzelf zoals jij ongetwijfeld weet afspeelt te ie klas 873 plusteken waar jij indien stoere Viking Engeland binnenvalt, vonden ie noodzakelijk wegens eentje kerstfeest te organiseren. Plus dan noch indien uiteraard onderdeel van ie vertelsel – dat zullen nog prima zijn. Ie Yule-festival stamt uit den oudheid, worden populair vanwege den Germanen plusteken is straks vanwege ie Christendom gekaapt plusteken omgebouwd totdat ie kerstfeest dat wij nu weten. Toereikend materiaal wegens eentje historisch interessant plot omheen te opbouw.

Maar nee, den reden dat schielijk Yule worden populair te Valhalla, wasgoed omdat ‘te ie eigenlijk’ zowel den kersttijd wasgoed geopend. Ie spel hield er totaal geen rekening mee dat ik even zoals mijn vestiging reisde wegens watten nieuwe panden neer te zetwerk met den onderschepping van mijn raid. Mijn terugkeer triggerde ongevraagd ‘nieuwe content’. Opeens moest ik zoals eentje tussenfilmpje loeren, wasgoed mijn vestiging zonder mijn willen versierd, waren er minigames plusteken bleken er wapens plusteken cosmetische spullen te zegevieren diegene enig tijdens ie festival verkrijgbaar waren.

Netwerk zoals den steden te World of Warcraft te december volhangen met versiersel, ging Valhalla zonder mijn toestemming opeens mmo’tje spelen.

Spuug

Hier zijn intact veel waar mis mee. Wegens te par voelde Valhalla opeens noch meer indien mijn universum. Ie wasgoed (spuug, kots) eentje live service spel worden. Want nipt zoals den steden te World of Warcraft te december volhangen met versiersel, ging Valhalla zonder mijn toestemming opeens mmo’tje spelen. Den werkelijke wereld drong vanwege te mijn persoonlijke universum. Plus noch enig dat: ie spel wilde mij klaarblijkelijk zowel nog ooit aan ie werkgelegenheid zetwerk. Want ik wilde weliswaar welnu diegene tijdelijke spullen verdienen met eentje handvol irritante minigames? Wieg weliswaar? Diegene reserve service diegene enig mogelijk is dankzij den live verbinding plusteken den servers?

Dit alles gaf mij ie instinct dat mijn fictie worden afgenomen. Totdat ie festival wasgoed ik eentje Viking op avontuur. Ingevolge ie festival wasgoed ik eentje museumbezoeker worden van eentje pretpark. Ene klant van Ubisoft, te positie van eentje gelukzoeker te eentje andere wereld.

assassin's creed

Daarbij – plusteken dit vind ik onvergeeflijk te eentje singleplayer-rpg – schenken zo’n festival jij eentje keiharde deadline op den werkelijke kalender. Daardoor denken ik meteen: laat maar. Ik speelde dit spel zonet wegens deadlines even te vergeten. Ik wil noch zowel nog te mijn notulen zetwerk dat ik nog even indien Viking eentje paardenrace moeten zegevieren voordat ie noch meer schenkkan.

Begrijp mij noch verkeerd: ik heb niets tegen seizoensgebonden inhoud voordat online games. Games waarin ik eentje ervaring percentage met andere toneelspelers hebben namelijk ofschoon eentje directe verbinding met den werkelijkheid. Piek te Fortnite of eentje Halloweenskin te Rocket League is prima, daarginds maak ik mij noch druk wegens. Idem geldt voordat unieke games zoals Animal Crossing. Den charme van dat spel is zonet den verbinding met den werkelijke tijdstip, waardoor jij alternatieve leven op ie eilandje echter aanvoelt.

Maar mijn singleplayeruniversums? Daarheen willen den live server-monsters vanaf blijven! Dit is mijn wereld. Mijn tijdstip. Plus mijn vertelsel. Dus probeer jij zowel noch te mijn werkelijke notulen te wurmen.

Elke zaterdag verschijnt er eentje katern op Gamer.nl diegene (veelal) ingaat op actuele gebeurtenissen. Lees zowel:


 • Halo Infinite

  Den pens vol van openwereldgames 08 januari 2022 08:01


 • Xbox Series S

  Xbox Series S is den console van ie klas 18 december 2021 08:12


 • Remasters zijn noch den uitkomst 11 december 2021 08:12


 • Guardians of the Galaxy

  Marvel’s Guardians of the Galaxy snapt vuren noch 27 november 2021 08:11


 • Ik leerde met Unpacking mij voordat te toebereiding op ie samenwonend 20 november 2021 08:11Informatiebron

Plaats een reactie

ajax-loader