Dying Light 2-trailer toont personages uit The City


Voorts richt den trailer zichzelf vooral wegens den reden waarom hoofdrolspeler Aiden zoals ‘The City’ is gekomen. Den trailer heet dan zowel ‘The Reason’. Den trailer worden uitgezonden tijdens den nieuwe editie van den Dying 2 Know-reeks afgelopen avond. Hieronder is ongeacht den trailer zowel den volledige uitzending te zien.

Zoals ter ie eerste spel komen den geïnfecteerde ‘zombies’ ‘s nachts ter groten getale zoals zonder. Vergelijken met ie origineel is ie ‘s nachts nog veel gevaarlijker wegens rond te varen. Toch zijn den straten werkelijk te risicovol wegens rond te varen, waardoor ie aan te raden is dat toneelspelers zichzelf overheen den huisbedekkingen van panden voortbewegen. Aan den andere zijde kunnen ‘s nachts panden verkend wordt, aldaar den geïnfecteerden er dan noch wegkruipen. Toneelspelers kunnen ie spel zowel coöperatief doorlopen.

Dying Light 2: Stay Human komt op 4 schrikkelmaand uit op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X plus S, Xbox One, Steam, Epic Games Store plus Switch via den cloud. 


 • Watten spelen wij dit weekend? 15 plus 16 januari 14 januari 2022 17:01


 • Foto van de OneXPlayer Mini-handheld, inclusief doos en inbegrepen materiaal.

  OneXPlayer Mini lanceert indien Intel-alternatief voordat Steam Deck 14 januari 2022 16:01


 • PlayStation 5-versie Apex Legends opgedoken 14 januari 2022 15:01


 • Respawn Entertainment

  Respawn Entertainment werkt mogelijk aan eentje nieuwe first-person shooter 14 januari 2022 15:01


 • Final Fantasy 14: Endwalker

  Final Fantasy 14 vanaf 25 januari weer te koop 14 januari 2022 15:01Waterput

Plaats een reactie

ajax-loader