Crytek bedreigt Nederlandse modder met juridische stappen


Bouma, diegene ene inherent Patreon-pagina heeft, maakt mods waarmee custom fotomodi aan pc-games kunnen wordt toegevoegd. Ermee kunnen toneelspelers den camera van den spel gewoontes wegens screenshots te maken. Zowel kunnen gebruikers hiermee diverse elementen, zoals den tijdstip van den dag plusteken den resolutie, afstemmen.

Op social media liet Bouma vroeger dit week weten dat hij twee mods voordat den remasters van Crysis 2 plusteken Crysis 3 heeft weggehaald op verzoek van Crytek. Hij ontving daarvoor ene geschreven van Cryteks pr-manager Adam Grinsell. Ter den geschreven verzocht Grinsell Bouma wegens vermeldingen van den mods hierbinnen ene week overal weg te halen, verschillend zullen den zaak doorgestuurd wordt zoals den advocaten van Crytek. Grinsell zullen hebben vermeld dat ie wederrechtelijk is wegens poen met den mods te verdienen – watten Bouma zijdelings doet met zijn Patreon-pagina, waar den mods wordt aangeboden.

Bouma heeft vermelde verbouwereerd te zijn overheen den communicatie, aldaar zijn mods ge gebruikmaken van zijn inherent codering plusteken hij voordat veel andere games zowel fotomodi maakt – vaak totdat genoegen van toneelspelers plusteken ontwikkelaars. “Ik heb fotomodi voordat meer games dan wie dan zowel vervaardigd. (…) Ik heb steevast ge maar enthousiaste reacties van uitgevers plusteken ontwikkelaars ontvangen, omdat zij den kosteloos reclameadvertentie op prijs stellen. Maar Crytek blijft Crytek plusteken schiet zichzelf te den inherent voetbeen.”

Ene community manager van Crytek heeft tussentijds op Reddit toegegeven den situatie verkeerd aangepakt te hebben. Ie winkelbedrijf zullen zichzelf hebben verontschuldigd aan Bouma. Zij benadrukken echter welnu dat zij hun handelsmerken willen blijven beschermen – ie is noch verstaanbaar of dat betekent dat den mods offline willen blijven.


  • Ratchet and Clank: Rift Bijzonder bevatten onontdekte easter egg 15 januari 2022 10:01


  • Sega legt merkteken ‘Sega NFT’ vast 15 januari 2022 10:01


  • God of War

    Pc-versie van heerser of War wasgoed minstens twee schooljaar te ontwikkeling 15 januari 2022 10:01


  • Persona 5

    ‘Persona 6 komt speciaal zoals PlayStation 5’ 15 januari 2022 10:01


  • Hoogtepunten: Den toekomst van last-gen & Pokémon Legends: Arceus 15 januari 2022 09:01Rivierbron

Plaats een reactie

ajax-loader