Op zoek naar de twist in Mario Kart 9 en Pokémon Legends: Arceus Preview – Bonuslevel #79


Ene verse uitlevering van Bonuslevel staat weer klaar wegens verslonden te wordt! Te uitlevering 79 doorspreken Jacco, Cody plus Lucas den nieuwe trailer plus releasedatum voordat Kirby And The Forgotten Land, den nieuwe Assassin’s Creed-bundel voordat Switch met Ezio te den titelrol, watten Mario Kart 9 onzerzijds vermag brengen plus hebben wij ene uitgebreide preview van Pokémon Legends: Arceus voordat jouw te ie Bonusonderwerp. Hiernaast ontvang jouw zowel nog ene flinke portie e-mails, jullie Discord-antwoorden plus meer dan voldoende ongein. Groetjes!

Hier vind jouw den mp3

Kom honingbij onze Discord! Via dit verbinding vermag jouw met onzerzijds plus andere luisteraars kletsen overheen games plus den nodige onzin. Gewoon verrichten, is wieg! Dan vermag jouw zowel den Discord-vraag beantwoorden.

Wil jouw ene vraag inzenden? Dat vermag! Stuurwiel ene mailtje zoals bonuslevelcast@gmail.com, bonuslevelkast@gmail.com (met ene K dus) EN/OF bonuslevelqast@gmail.com (met ene Q!) plus wellicht waarnemen jouw jezelf terug te den volgende uitlevering!

Den Bonuslevel Podcast is elke week te luisteren op diverse podcastdiensten, zoals Apple Podcasts, Spotify, Google Podcasts plus alle andere volwassene platformen. Vasthouden Gamer.nl/bonuslevel plus onze Twitter- plus Instagram-kanalen te den gaten voordat den laatste afleveringen.


 • 2022 Gamefilms plus -series Preview plus GoldenEye zoals Switch? – Bonuslevel #78 07 januari 2022 11:01


 • bonuslevel

  Kerstspecial: Ie klas van Nintendo plus onze GOTY’s – Bonuslevel 24 december 2021 12:12


 • bonuslevel

  Switch vs. Spel Pass plus den volwassene eShop-rechtszaak – Bonuslevel #74 10 december 2021 15:12


 • bonuslevel

  Pokémon Brilliant Diamond plus Shining Pearl – Bonuslevel #71 17 november 2021 15:11


 • bonuslevel

  Pokémon BDSP ligt op straat plus hoe wij omgaan met spoilers – Bonuslevel #70 10 november 2021 14:11

Informatiebron

Plaats een reactie

ajax-loader