Nieuwe The Settlers komt in maart uit


Dat heeft Ubisoft aangekondigd. Van 20 totdat plusteken met 24 maart wordt er eentje gesloten bèta van den spel gehouden op Epic Games Store plusteken Ubisoft Connect. Geïnteresseerden kunnen zichzelf hier inschrijven. Zowel is er eentje nieuwe trailer uitgebracht, diegene hieronder te bekijken is.

Te 2018 worden reeds aangekondigd dat The Settlers te ontwikkeling wasgoed. Ie wasgoed waarna den bedoeling dat ie spel te den najaar van 2019 uit zullen komen, maar den spel worden uitgesteld zoals 2020. Te den zomer van dat schooljaar worden gemeld dat dit wederom noch realiseerbaar zullen zijn plusteken dat Ubisoft er alles aan zullen uitrichten wegens eentje “exceptionele speelervaring” te creëren. Er worden waarna geen nieuwe releaseperiode aangekondigd.

Te The Settlers meren toneelspelers aan op verfrissend land, waar zij hun inherent samenleving willen construeren. Er willen allerlei soorten panden plaatsen wordt plusteken den bewoners willen wentelen toegewezen krijgen. Den spel inhouden zowel eentje co-op modus.

Te den loop van vandaag volgt eentje preview van The Settlers op Gamer.nl.


 • Watten spelen wij dit weekend? 15 plusteken 16 januari 14 januari 2022 17:01


 • Foto van de OneXPlayer Mini-handheld, inclusief doos en inbegrepen materiaal.

  OneXPlayer Mini lanceert indien Intel-alternatief voordat Steam Deck 14 januari 2022 16:01


 • PlayStation 5-versie Apex Legends opgedoken 14 januari 2022 15:01


 • Respawn Entertainment

  Respawn Entertainment werkt mogelijk aan eentje nieuwe first-person shooter 14 januari 2022 15:01


 • Final Fantasy 14: Endwalker

  Final Fantasy 14 vanaf 25 januari weer te koop 14 januari 2022 15:01Waterput

Plaats een reactie

ajax-loader