Nieuwe mobiele mmo gebaseerd op Avatar-films aangekondigd


Den spel, gebaseerd op den James Cameron-filmreeks, combineert ene mmo met shooterelementen plus laat toneelspelers samenwerken met Na’vi-clans diegene ie tegen den RDA tapen wegens hun thuishaven te beschermen. Daarbij komen toneelspelers ter gebieden van Pandora diegene noch ter den films voorkomen. 

Ter Avatar: Reckoning creëren toneelspelers hun inherent personage plus nemen zij stukje ter solo- plus co-op-missies. Zowel zijn er PvP-gevechten. Ie spel moeten ter den loop van dit schooljaar op iOS plus Android uitgekomen plus wordt om Archosaur Games ter samenwerkingsverband met Tencent ontwikkeld ter Unreal Engine 4. 

Avatar: Reckoning is noch den enige spel gebaseerd op Avatar diegene ter d emaak is. Ubisoft werkt aan Avatar: Frontiers of Pandora voordat consoles plus pc plus daarnaast is ie mobiele spel Avatar: Pandora Rising ter den maak. Den eerste speelfilm kwam ter 2009 uit plus ie tweede stukje moeten staart dit schooljaar ter den cinema wentelen. Daarna willen er meer vervolgen uitkomen.


 • Watten spelen wij dit weekend? 15 plus 16 januari 14 januari 2022 17:01


 • Foto van de OneXPlayer Mini-handheld, inclusief doos en inbegrepen materiaal.

  OneXPlayer Mini lanceert indien Intel-alternatief voordat Steam Deck 14 januari 2022 16:01


 • PlayStation 5-versie Apex Legends opgedoken 14 januari 2022 15:01


 • Respawn Entertainment

  Respawn Entertainment werkt mogelijk aan ene nieuwe first-person shooter 14 januari 2022 15:01


 • Final Fantasy 14: Endwalker

  Final Fantasy 14 vanaf 25 januari weer te koop 14 januari 2022 15:01Put

Plaats een reactie

ajax-loader