Final Fantasy 14 vanaf 25 januari weer te koop


Staart 2021 worden den spel voorbijgaand uit den verkoper gehaald wegens overvolle servers. Wegens den populariteit kampte den spel met lange wachttijden op zowel console indien pc. Yoshida schenken welnu aan dat den besluit steevast nog vermag wordt teruggedraaid indien den toevloed aanhoudt.

Zowel werkt ie ontwikkelteam nu aan eentje uitvergroting van den servercapaciteit, dat totdat zoals schatting 2023 zullen duren. Zo wordt er op 25 januari vijf nieuwe werelden te den datacenters van Oceanië toegevoegd, waar toneelspelers kosteloos naartoe kunnen trekken. Den dag daarna kunnen alle toneelspelers ervoor uitzoeken zoals eentje andere wereld ge te trekken.

Zowel wordt den serverparken te Japan, Noord-Amerika plusteken Europa uitgebreid. Den Europese uitvergroting begint met viertal nieuwe werelden te juli 2022, plusteken eentje verdere uitvergroting te den zomer van 2023.

Totdat slot kondigt den regisseur aan volgende maand meer te porties overheen nieuwe content voordat Final Fantasy 14.


 • Watten spelen wij dit weekend? 15 plusteken 16 januari 14 januari 2022 17:01


 • Foto van de OneXPlayer Mini-handheld, inclusief doos en inbegrepen materiaal.

  OneXPlayer Mini lanceert indien Intel-alternatief voordat Steam Deck 14 januari 2022 16:01


 • PlayStation 5-versie Apex Legends opgedoken 14 januari 2022 15:01


 • Respawn Entertainment

  Respawn Entertainment werkt mogelijk aan eentje nieuwe first-person shooter 14 januari 2022 15:01


 • Fire Emblem Three Houses

  Roddel: Nintendo brengt dit klas nieuwe Fire Emblem uit 14 januari 2022 15:01Wel

Plaats een reactie

ajax-loader