Sony haalt PlayStation Now-kaarten uit winkels


Vorige maand werden den kaartspel met codes ofschoon te retailers weggehaald te den VS plusteken nu is zowel Vitaal-Brittannië aan den spelletje, zo valt te oplezen via VentureBeat. Zowel te Nederland toeschijnen den kaartspel uit (web)winkels te wordt gehaald. Ene officiële reden hiervoor wordt noch voort Sony gegeven.

Er gaan sinds staart vorig schooljaar echter geruchten dat Sony werkt aan ene nieuwe service met den codenaam Spartacus. Dat meldde Bloomberg afgelopen december. Spartacus moeten PlayStation Plus plusteken PlayStation Now samenvoegen plusteken mogelijk indien mededinger voordat Xbox Spel Pass dienen.

Volgens eerdere berichten komen er trio betaalniveaus voordat Spartacus. Ie laagste niveau zullen bestaande PlayStation Plus-voordelen bevatten, zoals online gaming plusteken maandelijkse kosteloos spellen. Ie niveau daarboven zullen ene catalogus aan games bieden vergelijkbaar met Spel Pass. Ie voornaamst niveau zullen plus zowel uitgebreide demo’s, spel streaming plusteken klassieke PlayStation-games bieden. 

Den voorkomendheid zullen ergens dit lentetijd op PlayStation 4 plusteken PlayStation 5 wegschieten. Sony heeft vooralsnog niets officieel aangekondigd.


 • Ghost Story Games

  Nieuwe spel Bioshock-maker ‘gaat mensen verrassen plusteken weliswaar zowel noch’ 13 januari 2022 08:01


 • God of War

  Ene kwartier gameplay van godheid of War op pc 13 januari 2022 08:01


 • Twisted Metal

  ‘Firesprite neemt ontwikkeling van nieuwe Twisted Metal overheen’ 13 januari 2022 08:01


 • STALKER 2

  Stalker 2 officieel uitgesteld zoals december 13 januari 2022 08:01


 • godheid of War draait prima op pc, maar welnu met frisse tegenzin 12 januari 2022 17:01Put

Plaats een reactie

ajax-loader