Nieuwe game Bioshock-maker 'gaat mensen verrassen en toch ook niet'


Dat laat hij weten te eentje nieuwe overdracht van den podcast Arcade Attack. “Ik denken dat mensen verrast gaan zijn wegens watten zij te zien krijgen, maar zowel weer noch. Vrijwel identiek verdeeld. Ie is… behoorlijk interessant plusteken ik vermag noch wachten totdat ik ie aan mensen vermag permitteren zien.”

Levine werkt alreeds geruime tijdstip aan ie nog onaangekondigde spel met zijn nieuwe studio Ghost Story Games. Ter den podcast laat hij weten dat hij ie spel expres noch te vroegtijdig wil ontmaskeren, maar zonet iets po erbij lancering.

Vroeger dit maand kwam eentje reportage van Bloomberg zoals buitenshuis dat er ontwikkelingsproblemen zullen zijn erbij Ghost Story Games. Vijftien huidige plusteken voormalige ontwikkelaars zullen dat hebben verteld. Ginder gaat Levine tijdens den podcast echter noch dieper op te.

Tijdens den podcast herbevestigt Levine zowel dat hij op geen methode betrokken is erbij den ontwikkeling van den nieuwe Bioshock-game. Ie is beroemd dat den nieuwe studio Cloud Chamber aan dit spel werkt, maar vooralsnog is ie noch onthuld. Levine: “Ik wil zij ie uitgelezene. Ik weet netwerken zoveel overheen ie spel indien alle andere ventilatoren. Ik ga hem spelen wanneer hij uitkomt.”


  • Ie vierde seizoen van NBA 2K22 start op 14 januari 13 januari 2022 15:01


  • Fortnite

    Fortnite keert via cloudgamingdienst GeForce Now terug zoals iOS 13 januari 2022 15:01


  • Hitman 3

    The Hitman Trilogy verschijnt op 20 januari voordat Xbox Spel Pass 13 januari 2022 15:01


  • Dertien minuten gameplay Pokémon Legends: Arceus getoond 13 januari 2022 15:01


  • Pokémon Legends: Arceus komt overheen indien eentje experimenteel zij-avontuur 13 januari 2022 15:01Rivierbron

Plaats een reactie

ajax-loader