Multiplayershooter Leap bevat gevechten voor zestig spelers


Te den first-person shooter nemen toneelspelers stukje aan gevechten met zestig toneelspelers. Twee facties – den United Earth Defense Coalition plusteken den Exo-Terrans – nemen ie tegen jawel op. Toneelspelers kunnen tussen viertal schoolklassen schiften.

Ene important onderdeel van ie spel is daad te den lucht. Toneelspelers hebben jetpacks, grappling hooks plusteken hooverboards wegens snel overheen ie slagveld te bewegen. Zowel zijn er diverse voertuigen.

Hieronder is eentje eerste trailer te bekijken voordat den pc-game. Op 19 januari begint er eentje gesloten bèta, waar men zichzelf hier voordat vermag inschrijven. Vervolgens moeten ie spel ergens straks op Steam verschijnen. Ie is noch beroemd of Leap uiteindelijk zowel zoals consoles komt.


 • FIFA 22 header

  Fifa 22 is den uiterst populaire PlayStation Store-game van 2021 13 januari 2022 11:01


 • Bayonetta

  Bayonetta-studio PlatinumGames benoemt nieuwe CEO 13 januari 2022 11:01


 • Shadow Man

  Shadow Man Remastered komt vandaag uit op PS4 plusteken Xbox One 13 januari 2022 10:01


 • PUBG LITE

  Tal gelijktijdige toneelspelers voordat PUBG verdubbeld op Steam 13 januari 2022 10:01


 • Sony haalt PlayStation Now-kaarten uit winkels 13 januari 2022 09:01Informatiebron

Plaats een reactie

ajax-loader