Een kwartier gameplay van God of War op pc


Den gameplayvideo is hieronder te zien te eentje resolutie van 4k plus te 60 frames vanaf tel. Ie gaat wegens den eerste vijftien minuten van den spel.

heer of War verscheen origineel te april 2018 op PlayStation 4 plus is sinds augustus 2021 ofschoon 19,5 miljoen keer verkocht. Den pc-versie verschijnt ochtend op Steam plus Epic Games Store. Santa Monica Studio werkt terwijl aan voortzetting heer of War: Ragnarok, dat dit schooljaar op PlayStation 5 plus PlayStation 4 moeten verschijnen.

Gamer.nl recenseerde recentelijk den pc-versie van ie spel: “heer of War tenslotte op pc kunnen spelen is machtig, maar selecte keuzes permitteren ie toeschijnen nep Kratos met tegenzin uitgeleend wordt. Technisch waargenomen is den port alleszins succesvol, maar ie wil nergens meer verrichten dan watten strikt noodzakelijk is. Met hedendaagse pc’s vermag zo veel meer — denken aan eentje riante fotomodus of bredere besturingsmogelijkheden — maar overgeschreven van eentje twee visuele aanpassingen wordt veel potentie voordat eentje voorbeeldige port ontweken.”


  • Ie vierde seizoen van NBA 2K22 start op 14 januari 13 januari 2022 15:01


  • Fortnite

    Fortnite keert via cloudgamingdienst GeForce Now terug zoals iOS 13 januari 2022 15:01


  • Hitman 3

    The Hitman Trilogy verschijnt op 20 januari voordat Xbox Spel Pass 13 januari 2022 15:01


  • Dertien minuten gameplay Pokémon Legends: Arceus getoond 13 januari 2022 15:01


  • Pokémon Legends: Arceus komt overheen mits eentje experimenteel zij-avontuur 13 januari 2022 15:01Wel

Plaats een reactie

ajax-loader