'Sony blijft PlayStation 4 produceren vanwege PS5-tekorten'


Dat zegt Bloomberg te hebben vernomen. Volgens eentje reportage wasgoed Sony van project wegens vorig schooljaar den vervaardiging van den PlayStation 4 te beëindigen plus zichzelf volledig op den PS5 te uitlijnen. Ie handelsbedrijf zullen tussentijds echter aan fabrikanten hebben verteld dat ie den PS4 ter 2022 blijft produceren. Dat zullen willen resulteren ter vrijwel eentje miljoen geproduceerde PS4-consoles dit schooljaar.

Volgens Bloomberg heeft Sony dit priv wegens iets minder druk op den vervaardiging van PlayStation 5-consoles te leggen. Er zijn ingevolge eentje combinatie van eentje tekort aan moderne chips plus den hoge mate van populariteit sinds lancering enorme PS5-tekorten. Wegens den vervaardiging van den PS4 ingevolge te zetwerk, zullen Sony zowel betere deals met fabrikanten kunnen sluiten. 

Den PlayStation 4 verscheen ter 2013 plus is wereldwijd tussentijds meer dan 116 miljoen keer verkocht. Den PlayStation 5 lanceerde ter november 2020, maar is sindsdien nauwelijks verkrijgbaar. Zodra winkels nieuwe exemplaren overhandigen, zijn zij vaak te enkele minuten volgeboekt.


 • PUBG

  Battle royale-game PUBG is vanaf nu free-to-play 12 januari 2022 11:01


 • Full Throttle Remastered

  Warcraft-regisseur wil nog eeuwig Full Throttle-film maken 12 januari 2022 11:01


 • Forza Street

  Microsoft stopt dit lentetijd met free-to-play spel Forza Street 12 januari 2022 11:01


 • Elex 2

  Den gevechten ter Elex 2 uitgelicht 12 januari 2022 11:01


 • FIFA 22 Mbappe Van Dijk

  EA bevestigt gestolen Fifa-accounts van streamers 12 januari 2022 10:01Rivierbron

Plaats een reactie

ajax-loader