Shattered: Tale of the Forgotten King komt dit kwartaal naar consoles


Dat hebben uitgeverij Forthright Entertainment plusteken ontwikkelaar Redlock Studio aangekondigd. Ie spel verscheen vorig schooljaar nu op Steam, maar komt ergens dit eerste kwartaal zowel zoals PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox Series X plusteken S, Xbox One plusteken Epic Games Store.

Ter Shattered verkennen toneelspelers ene duistere wereld genaamd Hypnos. Dit wereld heeft met den ene na den andere ramp te verduren sinds den monarch er noch meer is. Toneelspelers willen allerlei monsterlijke wezens verslaan plusteken den wereld redden. Den gameplay is op momenten vergelijkbaar met soulslikes, maar biedt daarnaast zowel luchtige puzzels plusteken platformactie. Toneelspelers kunnen skills upgraden plusteken nieuwe wapens vinden.


 • heer of War draait prima op pc, maar welnu met frisse tegenzin 12 januari 2022 17:01


 • Close-up van enkele PCIe-sloten op een gaming-moederbord.

  PCIe 6.0-specificaties vrijgegeven; bandbreedte totdat 256 GB/s 12 januari 2022 16:01


 • Riot Games

  Riot Games-werknemers ontvangen 25 procent van jaarsalaris erbij vertrek 12 januari 2022 15:01


 • Shadow Warrior 3

  ‘Ie kost 500 uur wegens Shadow Warrior 3 zestig keer uit te spelen’ 12 januari 2022 15:01


 • Hitman 3

  Nieuwe Hitman 3-content wordt ochtend onthuld 12 januari 2022 15:01Informatiebron

Plaats een reactie

ajax-loader