Riot Games-werknemers ontvangen 25 procent van jaarsalaris bij vertrek


Dat heeft Riot Games aangekondigd ter eentje blogpost, waarin CEO Nicolo Laurent den plannen voordat den komende vijf schooljaar van ie onderneming uiteenzet. Mensen diegene wegens watten voordat reden dan zowel willen vertrekken, paardenhoeven zowel hun geplande bonussen noch op te zeggen.

Voorts past Riot Games diens tactiek plus visie aan. “Onze missie is ie uiterst op toneelspelers gerichte gamebedrijf ter wereld te wordt. Dat is eentje streven: wij weten dat ie nu nog noch zo is.” Hij vervolgt: “Wij blijven eeuwig nieuwe games maken, maar wij zien dat zowel indien eentje ouderwetse methode wegens onzerzijds te zien. Wij willen noch gedefinieerd wordt wegens den waar diegene wij maken, maar wegens den mensen waar wij ie voordat maken. Wij zien onzerzijds noch zozeer indien eentje gamebedrijf, maar indien eentje gamersbedrijf.”

Riot Games gaat zichzelf ongeacht games zowel steeds meer op producten daarbuiten uitlijnen, zoals televisieseries. Er wordt bijvoorbeeld gewerkt aan eentje tweede seizoen van den populaire Netflix-serie Arcane. Zowel esports blijft eentje belangrijke pijler voordat ie onderneming achter League of Legends.

Laurent haalt zowel ie waarheid aan dat vrouwen binnenshuis Riot Games ter ie verleden ongelijk werden behandeld. Recentelijk betaalde ie onderneming 100 miljoen dollar wegens te schikken ter eentje rechtszaak verwant aan dit situatie. “Wij zijn sindsdien eentje stuk voorts gegroeid watten betreft onze werkplek, onze processen plus onzerzijds leiderschap – plus wij blijven ginder dagelijks aan werken. Wij zijn trots op hoever wij zijn gekomen, maar ie is zowel fundamenteel wegens verantwoordelijkheid te nemen voordat onzerzijds verleden.”

Volgens Laurent heeft ie onderneming lessen uit dit situatie getrokken diegene essentieel zijn voordat den toekomst. “Met onzerzijds nieuwe strategische project, eentje evolutie van onze werkcultuur, nieuwe modellen voordat tegemoetkoming plus werkzaamheden plus nieuwe teams, zijn wij er zeker van dat wij met Riot onze ambitieuze doelen kunnen behalen.”


 • Shadow Warrior 3

  ‘Ie kost 500 uur wegens Shadow Warrior 3 zestig keer uit te spelen’ 12 januari 2022 15:01


 • Hitman 3

  Nieuwe Hitman 3-content wordt ochtend onthuld 12 januari 2022 15:01


 • Shattered: Tale of the Forgotten King

  Shattered: Tale of the Forgotten King komt dit kwartaal zoals consoles 12 januari 2022 15:01


 • Kirby: Discovery

  Kirby plus den Vergeten Wereld komt op 25 maart uit 12 januari 2022 14:01


 • PlayStation 4

  ‘Sony blijft PlayStation 4 produceren wegens PS5-tekorten’ 12 januari 2022 11:01Wel

Plaats een reactie

ajax-loader