Fans maken Silent Hill-remake in Unreal Engine 5


Codeless Studio is noch van project wegens den spel speelbaar aan te bieden, maar heeft welnu eentje video geüpload van ie project, dat hieronder te bekijken is. Erin is te zien hoe ie spel ter real-time ter Unreal Engine 5 loopt.

“Wij zullen ie graag ombrengen, maar wij hebben geen Silent Hill-licentie dus dat is wettelijk waargenomen onmogelijk. Onze intentie is wegens iets te porties waar wij van vasthouden plus hopelijk kunnen jullie ie waarderen. Wij trachten voort te gaan met ie project, den demo te verbeteren plus meer speelbare gebieden, puzzels plus vijanden toe te voegen.”

Er gaan hoewel geruime tijdstip geruchten overheen den Silent Hill-franchise. Nadat Silent Hills worden geannuleerd voort Konami, is er geen verrassend percentage ter den reeks uitgekomen, maar Konami zullen andere ontwikkelaars op eentje verrassend percentage hebben gezet. Dit is echter nooit officieel bevestigd.


 • Final fantasy 14

  Final Fantasy 14-maker vraagt toneelspelers netjes te blijven tegen ontwikkelaars 12 januari 2022 08:01


 • Survivalgame Forever Skies onthuld 12 januari 2022 08:01


 • Overwatch 2-set uitgesteld wegens Activision Blizzard-controverse 12 januari 2022 08:01


 • Assassin’s Creed: The Ezio Collection

  Assassin’s Creed: The Ezio Collection komt zoals Nintendo Switch 12 januari 2022 08:01


 • Gestileerde versie van het logo van Nvidia, opgebouwd uit allerlei glazen paneeltjes.

  Nvidia kondigt DLDSR aan; RTX-gedreven downscaling 11 januari 2022 16:01Inspiratiebron

Plaats een reactie

ajax-loader