'Werkrelatie tussen Xbox en Activision Blizzard is veranderd'


Dat laat Xbox-hoofd Phil Spencer weten ter eentje vraaggesprek met New York Times. Afgelopen november kwam eentje wetsartikel van Wall Street Journal zoals zonder waarin worden geclaimd dat Activision Blizzard-CEO Bobby Kotick op den hoogte wasgoed van giftig werkgedrag plusteken seksuele vreesaanjaging op den werkvloer. Ene twee dagen straks lekte er eentje inwonende e-mail van Spencer uit waarin hij aan Xbox-werknemers liet weten dat “alle aspecten van den relatie met Activision Blizzard wordt geëvalueerd”.

Spencer worden ter ie recente vraaggesprek met New York Times gevraagd watten dat precies inhoudt. “Ik ga mij logischerwijs noch publiekelijk uitlaten overheen ie werkgelegenheid dat wij specifiek met eentje partner indien Activision doet. Maar wij hebben den wijze waarop wij bepalend waar met zij doet veranderd, plusteken ginds zijn zij van op den hoogte.”

Op watten voordat wijze den samenwerkingsverband precies is veranderd, gaf Spencer noch aan. Hij benadrukte welnu dat den berichten overheen ie giftige werkgedrag hem “verdrietig plusteken onpasselijk” maakte. Hij schenken zowel aan dat den geschiedenis van Xbox indien concern zelf noch vlekkeloos is. Zo haalt hij eentje uur ter 2016 aan, waarna voordat eentje feest tijdens GDC schaars geklede vrouwen werden ingehuurd. Volgens Spencer heeft ie concern ginds van geleerd plusteken hoopt hij dat hij anderen schenkkan promoten wegens er huis van te wordt, ter positie van zij te straffen voordat rijrichting uit ie verleden.


 • Gestileerde versie van het logo van Nvidia, opgebouwd uit allerlei glazen paneeltjes.

  Nvidia kondigt DLDSR aan; RTX-gedreven downscaling 11 januari 2022 16:01


 • 3D-render van een GeForce RTX 3080-videokaart van Nvidia zelf.

  Overkomst nieuwe RTX 3080 (12 GB) is tenslotte officieel 11 januari 2022 16:01


 • STALKER 2

  Stalker 2 wordt mogelijk uitgesteld zoals dit najaar 11 januari 2022 16:01


 • Far: Changing Tides

  Far: Changing Tides verschijnt op 1 maart 11 januari 2022 15:01


 • dualsense ps5

  Onofficiële DualSense-adapter maakt gewoonte met één hand mogelijk 11 januari 2022 15:01Informatiebron

Plaats een reactie

ajax-loader