Techland nuanceert speelduur van vijfhonderd uur voor Dying Light 2


Afgelopen weekend liet den ontwikkelaar weten dat ie vijfhonderd uur kost wegens den spel voordat den volle honderdtal procent uit te spelen. Den spel kwam op social media onder vuur te ligt, omdat gamers dit ene veel te lange wedstrijdduur vonden. 

Techland oningewijde daardoor zowel te onderkennen dat den voorkoop van ene wedstrijdduur van vijfhonderd uur noch vanaf se indien positieve marketing werkte. Tussentijds heeft ie concern dan zowel toegevoegd duiding gegeven aan den wedstrijdduur van den spel.

Te den update laat Techland weten dat ie hoofdverhaal van Dying Light 2 ter vrijwel twintig uur uitgespeeld schenkkan wordt. Wegens alle hoofd- plusteken zijmissies uit te spelen is vrijwel tachtig uur nodig. Den vijfhonderd uur geldt schattig voordat toneelspelers diegene alle missies uitrichten, alle content ter den spel willen verkennen, alle verzamelbare objecten willen vinden plusteken alle keuzes plusteken verschillende eindes willen maken plusteken zien.

Dying Light 2: Stay Human komt op 4 schrikkelmaand uit op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X plusteken S, Xbox One, Steam, Epic Games Store plusteken Switch via den cloud. Te den spel voortbestaan toneelspelers ter The City, dat doorheen den zombie-uitbraak ene tekort heeft aan levensmiddelen. Onderbrak bondgenootschappen te sluiten met facties plusteken andere keuzes te maken hebben toneelspelers stemkracht op hoe den stad zichzelf ontwikkelt.


 • Sega

  Sega richt nieuwe studio op ter Japan 11 januari 2022 11:01


 • horizon forbidden west

  PlayStation 4-versie van Horizon Forbidden Westelijk online gelekt 11 januari 2022 11:01


 • Xbox Series X

  Microsoft zullen graag zien dat ene verbod op alle platforms geldt 11 januari 2022 11:01


 • Xbox

  ‘Werkrelatie tussen Xbox plusteken Activision Blizzard is veranderd’ 11 januari 2022 11:01


 • Horizon

  Horizon: Forbidden Westelijk – Collector’s Edition voordat PS4 plusteken PS5 nu verkrijgbaar 11 januari 2022 09:01Waterbron

Plaats een reactie

ajax-loader