Stalker 2 wordt mogelijk uitgesteld naar dit najaar


Dat claimt den Oekraïense YouTuber OLDboi te hebben vernomen. OLDboi heeft den ontwikkelaar van den spel, ie te Oekraïne gevestigde GSC Spel World, voorheen geïnterviewd, waardoor hij mogelijk goede relatie heeft met ie handel.

Volgens OLDboi moeten ie nieuwsbericht van ie uitstel tijdens den volgende gameplaypresentatie ergens dit voorjaar wordt onthuld. GSC Spel World zullen ie nieuwsbericht nu nog noch zoals buitenshuis brengen, omdat ie vantevoren zoveel mogelijk reserveringen wil binnenhalen wegens zo intussen poen te verdienen.

Officieel komt Stalker 2 nog eeuwig op 28 april uit. Den spel verschijnt te eerste instantie dolletjes op Xbox Series X plus S plus pc, omdat ie spel drietal maanden console-exclusive is op Xbox. OLDboi claimt dan zowel dat ie mogelijke uitstel er voordat zorgt dat den PS5-versie stap staart dit schooljaar of start 2023 verschijnt.

Stalker 2: Heart of Chernobyl stond op plek 25 te den Gamer.nl Top 100 van 2022.

Stalker 2


 • Gestileerde versie van het logo van Nvidia, opgebouwd uit allerlei glazen paneeltjes.

  Nvidia kondigt DLDSR aan; RTX-gedreven downscaling 11 januari 2022 16:01


 • 3D-render van een GeForce RTX 3080-videokaart van Nvidia zelf.

  Overkomst nieuwe RTX 3080 (12 GB) is tenslotte officieel 11 januari 2022 16:01


 • Far: Changing Tides

  Far: Changing Tides verschijnt op 1 maart 11 januari 2022 15:01


 • dualsense ps5

  Onofficiële DualSense-adapter maakt gewoonte met één hand mogelijk 11 januari 2022 15:01


 • pokemon go

  Agenten ontslagen voordat ie spelen van Pokémon Go tijdens werktijden 11 januari 2022 15:01Put

Plaats een reactie

ajax-loader