Naar schatting twaalf miljoen Xbox Series X en S-consoles verscheept


Dat meldt Daniel Ahmad van onderzoeksorganisatie Niko Vrouwen. Te ene vraaggesprek met The New York Times meldde Xbox-hoofd Phil Spencer namelijk dat den Xbox Series-consoles nog eeuwig sneller dan alle voorgaande Xbox-consoles verkopen. Dat betekent volgens Ahmad dat er tussentijds alhoewel meer dan twaalf miljoen exemplaren willen zijn verscheept.

Hoewel Microsoft geen precieze verkoopcijfers bekendmaakt overheen diens consoles, worden vroeger geschat dat ie verscheepte tal staart oktober 2021 op acht miljoen stond. Daarginds zijn den afgelopen twee maanden dus viertal miljoen exemplaren bijgekomen.

Volgens Ahmad is dit voornamelijk te wijten aan ie waarheid dat den chips voordat den minder krachtige Xbox Series S minder schaars zijn dan den chips te andere consoles. Daardoor zullen den Xbox Series S relatief terdege vacant zijn te vergelijking met den Xbox Series X plus diens grootste mededinger, den PlayStation 5.

Verder maakt Sony wegens den zoveel tijdstip welnu officiële verkoopcijfers beroemd. Totdat staart september 2021 zijn er wereldwijd 13,4 miljoen exemplaren van den PS5 verscheept, alhoewel is dat tal te den afgelopen trio maanden logischerwijs zowel gestegen. Recente cijfers zijn op dit uur echter noch beroemd.


 • Gestileerde versie van het logo van Nvidia, opgebouwd uit allerlei glazen paneeltjes.

  Nvidia kondigt DLDSR aan; RTX-gedreven downscaling 11 januari 2022 16:01


 • 3D-render van een GeForce RTX 3080-videokaart van Nvidia zelf.

  Overkomst nieuwe RTX 3080 (12 GB) is tenslotte officieel 11 januari 2022 16:01


 • STALKER 2

  Stalker 2 wordt mogelijk uitgesteld zoals dit najaar 11 januari 2022 16:01


 • Far: Changing Tides

  Far: Changing Tides verschijnt op 1 maart 11 januari 2022 15:01


 • dualsense ps5

  Onofficiële DualSense-adapter maakt gewoonte met één hand mogelijk 11 januari 2022 15:01Wel

Plaats een reactie

ajax-loader