De character creator van Elden Ring is gelekt


YouTuber ER-SA, diegene mee heeft gedaan aan den recente netwerktest, deelde den beeldhouwwerken online. Ie gaat wegens ruwweg zes minuten aan beeldhouwwerken van den character creator. Veel elementen werken noch, maar den beeldhouwwerken willen tegelijkertijd welnu voorbinden watten toneelspelers zo ruwweg kunnen vooruitzien.

Zo wordt er diverse lichaamstypes getoond, evenals verschillende haarstijlen plusteken gezichtsopties. Zowel den kleur van den vel plusteken ie haar schenkkan aankunnen wordt. Den video is hieronder te bekijken.

Elden Stadionring worden ter 2019 aangekondigd voort uitgeverij Bandai Namco plusteken ontwikkelaar FromSoftware. Laatstgenoemde is den ontwikkelaar van games mits Dark Souls, Bloodborne plusteken Sekiro: Shadows Diegene Twice. A Song of Ice and Fire-schrijver George R.R. Martin heeft meegeholpen met ie schrijven van ie vertelsel. Den spel komt op 25 schrikkelmaand uit op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X plusteken S, Xbox One plusteken pc. Ie spel stond ter den top 10 van den Gamer.nl Top 100 van 2022.


 • Een Huey-helikopter in Vietnam, met RTX On.

  Gestolen EVGA-videokaarten vooroverduiken op ter Vietnam 10 januari 2022 16:01


 • GTA Online schenken ene opeenstapeling in-game spullen weg 10 januari 2022 16:01


 • Mario Party Superstars

  Mario Party Superstars is populairste spel ter Europese Switch eShop 10 januari 2022 15:01


 • Armored Core

  Screenshots van nieuwe Armored Core-game gelekt 10 januari 2022 15:01


 • Teenage Mutant Ninja turtles

  Den Turtles komen mogelijk zoals Fortnite 10 januari 2022 15:01Waterbron

Plaats een reactie

ajax-loader