Rust is meer dan twaalf miljoen keer verkocht


Dat heeft ontwikkelaar Facepunch bekendgemaakt via eentje blogpost op Steam. Ie gaat wegens precies te zijn wegens 12.481.079 exemplaren van ie spel.

Ie winkelbedrijf maakte nog meer details overheen Stilte beroemd. Zo zijn er meer dan eentje miljoen dlc-pakketten verkocht, zijn er meer dan 400.000 gas van ie Discord-kanaal plusteken is den spel doorheen meer dan 1,37 miljoen mensen bekeken op Twitch, watten resulteert ter meer dan driehonderd miljoen bekeken uren.

Stilte lanceerde ter 2013 op Steam Early Access plusteken afgelopen lentetijd op PS4 plusteken Xbox One. Toneelspelers verkennen eentje post-apocalyptisch schiereiland plusteken par eenzaam met eentje steen plusteken eentje flambouw. Men moeten zelf achterhalen hoe men ie liefste schenkkan voortbestaan. Noch eenzaam andere toneelspelers kunnen eentje ramp vormen, zowel zucht plusteken dorst, koude plusteken wilde dieren kunnen eentje dreigement vormen. Er schenkkan echter zowel samengewerkt wordt met andere toneelspelers.

Ergens straks willen ijzige elementen aan den spel wordt toegevoegd – waaronder eentje poolbeer – plusteken dit schooljaar komen er nieuwe wapens, evenementen plusteken voertuigen zoals den spel. Te den loop van sprokkelmaand willen er zowel allerlei verbeteringen doorgevoerd wordt ter ie spel.

Rust

Rust

Rust


 • State of Play

  ‘Sony zendt nieuwe State of Play mogelijk ter sprokkelmaand uit’ 10 januari 2022 11:01


 • The Day Before

  Zombie-mmo The Day Before toont RTX-graphics 10 januari 2022 11:01


 • Age of Empires 4

  Xbox-versie van Age of Empires 4 wordt mogelijk inwendig getest 10 januari 2022 10:01


 • Steam

  Steam breekt weer record qua gelijktijdige gebruikers 10 januari 2022 10:01


 • Forza Horizon 5

  Forza Horizon 5 is tenslotte den liefste racegame voordat iedereen 10 januari 2022 09:01Waterput

Plaats een reactie

ajax-loader