De Turtles komen mogelijk naar Fortnite


XboxEra-journalist Nick Baker meldt ter eentje recente podcast dat Paramount eentje overeenkomst heeft gesloten met Epic Games wegens diverse franchises zoals Fortnite te brengen. “Den grootste van den namen waarvan ik heb gehoord dat zij zoals Fortnite komen, zijn den Teenage Mutant Ninja Turtles. Dat zullen massaal zijn.”

Hoe dit overeenkomst precies werkt is vaag. Nickelodeon heeft namelijk den globale rechten op den Turtles-franchise ter handen, maar Nickelodeons series staan welnu op streamingdienst Paramount+. Beide bedrijven zijn eigendom van ViacomCBS.

Volgens Baker gaat ie wegens meer franchises zonder Turtles, maar andere voorbeelden van namen diegene hij heeft gehoord noemt hij noch. Welnu merkt hij op dat op Paramount franchises indien South Park plusteken Strak Trek staan. Hij benadrukt echter dat hij noch heeft gehoord dat ginder personages van zoals Fortnite komen.


 • Een Huey-helikopter in Vietnam, met RTX On.

  Gestolen EVGA-videokaarten vooroverduiken op ter Vietnam 10 januari 2022 16:01


 • GTA Online schenken eentje opeenstapeling in-game spullen weg 10 januari 2022 16:01


 • Mario Party Superstars

  Mario Party Superstars is populairste spel ter Europese Switch eShop 10 januari 2022 15:01


 • Armored Core

  Screenshots van nieuwe Armored Core-game gelekt 10 januari 2022 15:01


 • Street Fighter

  Capcom hint zoals nieuwe aankondigingen rondom Street Fighter 10 januari 2022 15:01Wel

Plaats een reactie

ajax-loader