FromSoftware werkt mogelijk aan nieuwe Armored Core-game


Gebruiker Red Liquorice op ie forum ResetEra zegt eentje survey overheen den spel te hebben ontvangen diegene details, screenshots plusteken twee video’s van den spel inhouden. Den nieuwe Armored Core zullen eentje ‘third-person mechshooter’ met eentje ‘gelaagd vertelsel’ betreft, zo blijkt uit screenshots van den survey. 

Den spel zullen zichzelf weergeven op den planeet Bashtar, dat is getroffen voort eentje ramp. Bashtar zullen zijn vormgegeven voort Dark Souls-bedenker Hidetaka Miyazaki plusteken ‘uiteenlopende maps’ met ‘uitdagende vijanden’ bevatten. Zowel zullen toneelspelers meer vrijheid te ie samenstellen van hun mech krijgen, met bijvoorbeeld den focus op mobiliteit of vuurkracht.

Volgens Red Liquorice hebben den gameplaybeelden diegene hij zag veel weg van Dark Souls. Zowel onkundige den speler te den plaatjes op te voorttrekken met andere toneelspelers te mechs, ofschoon is ie wollig of den spel zowel coöperatieve elementen inhouden.

Ie is zowel nog wollig of FromSoftware van project is den spel heus uit te brengen. 

Armored Core verscheen te 1997 voordat PlayStation. Te den spel nemen toneelspelers den controle overheen eentje mechpiloot te den verre toekomst plusteken voeren zij turn-based gevechten tegen andere mechs. Te totaal verschenen er 23 games te den serie, met heruitgaven plusteken mobiele titels.

Volgende maand brengt FromSoftware den openwereld-actie-rpg Elden Stadionring uit.


 • Sega

  Sega is voorzichtig met NFT-plannen na negatieve ontvangst 09 januari 2022 08:01


 • Dying Light 2

  Dying Light 2: Stay Human kost 500 uur wegens volledig uit te spelen 09 januari 2022 08:01


 • Serious Sam 4

  Nieuwe Serious Sam-game wordt komende week onthuld 08 januari 2022 11:01


 • Volgende Mario Kart Tour-update voegt verrassend parcours toe 08 januari 2022 11:01


 • EA onderzoekt gestolen Fifa-accounts van streamers 08 januari 2022 10:01Informatiebron

Plaats een reactie

ajax-loader