EA onderzoekt gestolen Fifa-accounts van streamers


Ie Britse The Mirror meldt dat meerdere prominente Fifa-streamers te maken hebben met gehackte accouts, waarbij hun Fifa Ultimate Team-munten zijn gestolen. Eén van den slachtoffers is Fut Donkey, diegene via Twitter laat weten zoals den rechter te stappen.

Den dieven toeschijnen den accountgegevens van toneelspelers via EA ter handen te hebben gekregen. Vanwege via EA Help-chat eentje gamertag of PSN ID te geven, kon men blijkelijk ie Fifa-account op eentje ander e-mailadres toestaan zetwerk plus op diegene methode zowel ie wachtwoord veranderen.

Eentje woordvoerder van EA Sports melt aan The Mirror: “Wij zijn op den hoogte poneren van recente pogingen wegens accounts overheen te nemen plus zijn eentje research gestart.” Daarbij wordt gerefereerd zoals eentje webpagina waar staat beschreven hoe toneelspelers hun account veilig vasthouden.


 • Serious Sam 4

  Nieuwe Serious Sam-game wordt komende week onthuld 08 januari 2022 11:01


 • Volgende Mario Kart Tour-update voegt verrassend parcours toe 08 januari 2022 11:01


 • South Park: The Fractured But Whole

  Makers The Magic Circle werken aan South Park-game 08 januari 2022 10:01


 • The Ascent

  PlayStation-versies van The Ascent vooroverduiken wederom op 08 januari 2022 10:01


 • Final Fantasy 7 Remake

  Youtuber geven Final Fantasy 7 Remake vaste camerastandpunten 08 januari 2022 10:01Inspiratiebron

Plaats een reactie

ajax-loader