Monster Hunter Rise verschijnt volgende week op pc


Den trailer voordat den Steam-release is hieronder te zien. Erin wordt enkele nieuwe opties voordat den pc-versie van den spel getoond, waaronder nieuwe grafische filters, steun voordat ultrawide volgen plus 4k plus eentje ontgrendelde framerate. Verder is er op Steam eentje demo van den spel te downloaden.

Monster Hunter Rise verscheen dit voorjaar op den Nintendo Switch. Gamer.nl gaf eentje 9 aan den Switch-versie: “Ondanks den hoge leercurve is dit den uiterst toegankelijke Monster Hunter-game totdat dusver, waar ventilatoren van zowel zuivere handeling indien diepe rpg-upgradesystemen voldoening uit halen. Den Wirebug zorgt voordat meer bewegingsvrijheid dan uiteindelijk plus minder lange wachttijden tussen gevechten. Intact ge plus toe zie jij den Switch worstelen met hoewel ie grafische geweld, maar nooit zit den techniek ter den weg van eentje uitermate innig plus bevredigende spel diegene zowel inclusief indien met vrienden den moeite waard is.” 


 • mass effect legendary edition

  Watten spelen wij dit weekend? 8 plus 9 januari 07 januari 2022 17:01


 • Mario Kart 8 deluxe

  Analist: ‘Nieuwe Mario Kart-game bevatten nieuwe twist’ 07 januari 2022 15:01


 • resistance 3

  Sony weeskind pitch voordat Resistance-game met open wereld ge 07 januari 2022 15:01


 • ‘Tweede verkopen It Takes Two afkomstig uit China’ 07 januari 2022 15:01


 • Pokémon Legends Arceus

  Japanse trailer geven totaalbeeld van Pokémon Legends Arceus 07 januari 2022 15:01Wel

Plaats een reactie

ajax-loader