2022 Gamefilms en -series Preview en GoldenEye naar Switch? – Bonuslevel #78


Den eerste officiële Bonuslevel van 2022 is eentje waarheid! Ter zending 78 doorspreken den dudes onder andere eentje mogelijke rerelease van GoldenEye 007, Switch-tekorten plus ie welslagen van Zelda-spinoff Hyrule Warriors: Definitive Edition. Ter ie Bonusonderwerp nemen wij jullie mee zoals den belangrijkste gamefilms plus -series van ie komende klas plus voorts zijn er volop mails plus Discord-antwoorden! Oja, plus jij maakt waarschijnlijkheid wegens eentje keertje te real-life virtueel te gaan racen met den Bonuslevelboys, onvervalst waar!

Hier vind jij den mp3

Kom gedurende onze Discord! Via dit verbinding vermag jij met onzerzijds plus andere luisteraars kletsen overheen games plus den nodige onzin. Gewoon tenuitvoerleggen, is wieg! Dan vermag jij zowel den Discord-vraag beantwoorden.

Wil jij eentje vraag inzenden? Dat vermag! Stuurwiel eentje mailtje zoals bonuslevelcast@gmail.com, bonuslevelkast@gmail.com (met eentje K dus) EN/OF bonuslevelqast@gmail.com (met eentje Q!) plus wellicht waarnemen jij jezelf terug te den volgende zending!

Den Bonuslevel Podcast is elke week te luisteren op diverse podcastdiensten, zoals Apple Podcasts, Spotify, Google Podcasts plus alle andere omvangrijke platformen. Vasthouden Gamer.nl/bonuslevel plus onze Twitter- plus Instagram-kanalen te den gaten voordat den laatste afleveringen.


 • bonuslevel

  Kerstspecial: Ie klas van Nintendo plus onze GOTY’s – Bonuslevel 24 december 2021 12:12


 • bonuslevel

  Switch vs. Spel Pass plus den omvangrijke eShop-rechtszaak – Bonuslevel #74 10 december 2021 15:12


 • bonuslevel

  Pokémon Brilliant Diamond plus Shining Pearl – Bonuslevel #71 17 november 2021 15:11


 • bonuslevel

  Pokémon BDSP ligt op straat plus hoe wij omgaan met spoilers – Bonuslevel #70 10 november 2021 14:11


 • bonuslevel

  Den Uitgestrekte Mario Party Superstars Review plus Guardians of the Galaxy is verrassend ja! – Bonuslevel #68 28 oktober 2021 15:10

Rivierbron

Plaats een reactie

ajax-loader