Odyssey Neo G8 is Samsungs nieuwe luxescherm voor gamers


Den Odyssey Neo G8 worden aangekondigd indien 32″ 4k-monitor, welke modelnummer G85NB zullen weten. Televisiekanaal indien den vroeger verschenen Odyssey G9 trekt ie Quantum MiniLED-paneel maximaal 240 hertz verversing, 1 milliseconde responstijd (GtG) plus eentje piekhelderheid van 2000 nits. 

Vanuit Nvidia ontvangt den monitor steun voordat G-Sync, zo lijkt ie zinnebeeld op ie marketingmateriaal te bevestiging. Vermoedelijk is zowel FreeSync-ondersteuning, AMD’s kosteloze alternatief voordat input-optimalisatie, weer afwezig. 

Samsung noemt ie hdr-bereik van den Oddysey Neo G8 “Quantum HDR 2000”, watten voorts geen beschermde term of certficering betreft. Te ie verleden noemde retailers dat welnu ooit “VESA DisplayHDR 2000“, terwijl dat oorkonde nooit officieel ter ie leven is geroepen — zo schel gaan VESA’s termen noch. 

Vooraanzicht van Samsungs nieuwe Odyssey Neo G8-scherm voor gamers.

Qua contrastratio spreekt Samsung overheen eentje statische 1.000.000:1-verhouding, watten erbij moeten dragen aan ie kleurrealisme van ie scherm. Voorafgaand aan CES 2022 worden alreeds toegezegd dat schier alreeds Samsungs gamingschermen ter 2022 eentje HDR10+-vaandel zullen ontvangen, alreeds is zowel diegene term er eentje waar Samsung zelf zeggenschap overheen uitoefent.

Waar den Odyssey G9 te koop liep met eentje vrij ongebruikelijke 32:9-schermverhouding, houdt den G8 ie sober met den traditionele 16:9-ratio. Dit betekent zowel dat den ultrabrede 1440p-resolutie ditmaal plaatsmaakt voordat eentje doorsnee 4k-scherpte, met 3840 erbij 2160 pixels. 

Den 1000R-schermcurve van ie bredere broertje wordt verder zowel overgeheveld zoals den Odyssey Neo G8. Alreeds met alreeds creëert Samsung ermee zoals inherent zeggen “den eerste 4k-monitor met eentje 1000R-curve, 240 hertz frequentieband plus 1 milliseconde tempo”. Eentje (lokale) prijsindicatie plus verschijningsdata heeft Samsung nog noch officieel medegedeeld. 


 • Illustratie van een Intel Arc-processor uit de Alchemist-generatie (DG2).

  Intel Arc-gpu’s zijn alreeds onderweg zoals laptopfabrikanten 06 januari 2022 15:01


 • Conceptueel beeldmateriaal voor de Razer Zephyr Pro, een nieuw rgb-mondmasker van Razer.

  Razer Zephyr-mondmasker krijgt weldra Voor-variant 06 januari 2022 07:01


 • Foto van de Ayaneo Next-handheld in gebruik.

  Ayaneo Next-handheld onthuld; draait op Ryzen 7 5800U 05 januari 2022 13:01


 • Screenshot van MSI's Gameverse-uitzending, georganiseerd tijdens CES 2022.

  MSI steekt laptops ter nieuwe jasjes met Alder Lake-cpu’s 05 januari 2022 07:01


 • Visual van Asus' ROG Flow Z13 (voor- en achterzijde), inclusief het inbgrepen en los te koppelen rgb-toetsenbord.

  ROG Flow Z13 belooft high-end gaminglaptop ter tablet-vorm 05 januari 2022 06:01Put

Plaats een reactie

ajax-loader