Death Stranding: Director's Cut verschijnt deze lente op Steam


Dat is gisteravond aangekondigd. Zowel ging den Steam-pagina live, ofschoon valt er nog geen precieze releasedatum of prijs te vinden. Welnu is verhelderend dat 505 Games den pc-versie uitgeeft. Gisteren lekte den overkomst van Death Stranding: Director’s Cut op pc ofschoon uit via eentje te vroegtijdig uitgestuurd persbericht van Intel.

Den Director’s Cut van Death Stranding verscheen afgelopen september op PlayStation 5. Den spel bevatten veel nieuwe content, waaronder nieuwe missies, wapens, voertuigen plusteken omgangsvormen wegens pakketjes rond te brengen.

Den PS5-versie van Death Stranding: Director’s Cut ontving eentje 9,5 op Gamer.nl: “Death Stranding Director’s Cut zit vol omvangrijke plusteken kleine aanpassingen. Sommige aanpassingen maken den spel netwerken watten toegankelijker, terwijl anderen, zoals ie racecircuit, ie weliswaar ofschoon omvangrijke tegenstelling tussen den bloedserieuze plusteken den luchtige ze van den spel verscherpen. Den Director’s Cut is hoe dan zowel den betere versie van Death Stranding. Eentje editie diegene eentje tweede gangpad rechtvaardigt, maar zowel zeker eentje eerste ontmoeting met dit bijzondere spel huis maakt.”


 • Nieuwe trailer Uncharted-film toont vliegtuigscène 05 januari 2022 15:01


 • Call of Duty Warzone

  Activision klaagt maker van Warzone-cheats aan 05 januari 2022 15:01


 • Skull and Bones

  Skull & Bones-regisseur vertrekt erop Ubisoft 05 januari 2022 15:01


 • MSI Clutch GM41 Lightweight V2 met NVIDIA Reflex is dé gamemuis van 2021 05 januari 2022 15:01


 • PlayGround Games

  Medeoprichter Playground Games vertrekt erop studio 05 januari 2022 14:01Put

Plaats een reactie

ajax-loader