PSVR2-game Horizon Call of the Mountain onthuld


Dat deed Sony tijdens CES 2022 plusteken via PlayStation Blog. Ie winkelbedrijf maakte meer details vertrouwd overheen den opvolger van den vr-helm PlayStation VR plusteken onthulde waarna zowel den nieuwe spel.

Horizon Call of the Mountain moeten eentje compleet opzienbarend avontuur zijn te den Horizon-franchise diegene speciaal voordat vr is vervaardigd. “Den prachtige graphics plusteken nieuwe PSVR2 Sense-controllers geven eentje nieuwe significatie aan volledige immersie te den wereld van Horizon.”

Verdere details zijn er nog noch – nipt indien voordat den vr-helm is nog geen releasedatum voordat den spel gegeven. Welnu is manifest dat ie Nederlandse Guerrilla Games samenwerkt met Firesprite voordat den ontwikkeling van den spel. Hieronder is eentje eerste teaser trailer te zien.

Horizon Call of the Mountain is noch den enige spel diegene te ontwikkeling is te den franchise. Op 18 schrikkelmaand 2022 komt Horizon Forbidden Westelijk, ie voortzetting op Horizon Zero Dawn, uit op PlayStation 5 plusteken PlayStation 4. Diegene spel stond hooggelegen opschrijven te den Gamer.nl Top 100 van 2022.


 • Sony schenken meer details overheen PlayStation VR2 05 januari 2022 08:01


 • Death Stranding

  Death Stranding: Director’s Cut verschijnt dit lentetijd op Steam 05 januari 2022 08:01


 • Screenshot van MSI's Gameverse-uitzending, georganiseerd tijdens CES 2022.

  MSI steekt laptops te nieuwe jasjes met Alder Lake-cpu’s 05 januari 2022 07:01


 • Visual van Asus' ROG Flow Z13 (voor- en achterzijde), inclusief het inbgrepen en los te koppelen rgb-toetsenbord.

  ROG Flow Z13 belooft high-end gaminglaptop te tablet-vorm 05 januari 2022 06:01


 • Screengrab van Nvidia's CES 2022-presentatie, waarin Jeff Fisher onder meer de nieuwe GeForce RTX 3090 Ti wereldkundig maakte.

  Nvidia onthult RTX 3050, mobiele Ti-gpu’s plusteken RTX 3090 Ti 04 januari 2022 18:01Put

Plaats een reactie

ajax-loader