Nieuwe game maker Bioshock zou ontwikkelingsproblemen hebben


Den reportage worden doorheen Bloomberg gepubliceerd. Levine richtte te 2014 zijn nieuwe studio Ghost Story Games op – idem schooljaar dat Bioshock-ontwikkelaar Irrational Games zijn deuren vaart. Ghost Story Games moest eentje kleine studio wordt diegene met behulp van 2K Games spellen zullen leveren. Totdat nu toe zijn er echter geen games uitgekomen.

Volgens voormalige werknemers van Ghost Story Games zorgt den management van Kennen Levine voordat burn-outs onder den werknemers. Zo meldt mede-oprichter Mike Snight dat Levine probeert eentje AAA-game te maken met eentje team ter ruimte van eentje indiestudio. Levine zullen te perfectionistisch zijn, waardoor iets waar maanden aan is gewerkt zo ie raam uitgegooid schenkkan wordt.

Ie eerste spel van Ghost Story Games – dat nog steevast noch officieel is aangekondigd – had volgens den reportage nu te 2017 uit willen komen. 2K Games, moederbedrijf Take-Two Interactive plus Levine zelf hebben noch gereageerd op den meldingen uit ie wetsartikel.

Trouwens wordt er doorheen eentje nieuwe studio genaamd Cloud Chamber welnu nu geruime tijdstip gewerkt aan eentje nieuwe Bioshock-game, maar zonder bevestiging hiervan is er nog niets overheen diegene spel vertrouwd. Volgens geruchten speelt diegene spel zichzelf be op Antarctica te den jaren 60.


 • Screengrab van AMD's CES 2022-presentatie, waarop ook nieuwe RX 6000-gpu's onthuld werden.

  RX 6000M-gpu’s plus RX 6500 XT stappen overheen op 6 nm-chips 04 januari 2022 17:01


 • Screenshot van AMD's CES 2022-presentatie, waar Dr. Lisa Su de Ryzen 6000-apu's uit de doeken doet.

  AMD onthult Ryzen 6000-apu’s; Ryzen 7000 kort geteaset 04 januari 2022 16:01


 • PlayStation VR

  ‘Serieproductie van PlayStation VR 2 begint straks’ 04 januari 2022 15:01


 • switch oled

  Oled-editie van Nintendo Switch komt zometeen dit maand zoals China 04 januari 2022 15:01


 • Outer Wilds

  Outer Wilds plus meer games te januari zoals Xbox Spel Pass 04 januari 2022 15:01Informatiebron

Plaats een reactie

ajax-loader