Naughty Dog werkt aan meerdere games


Dat laat studiohoofd Neil Druckmann weten tijdens Sony’s CES 2022-presentatie. Druckmann wasgoed ginds vooral wegens te praten overheen den volgende Uncharted-film plus HBO-serie gebaseerd op The Last of Us, maar meldde zowel ie volgende: “Wij kunnen noch wachten wegens den meerdere gameprojecten diegene wij te Naughty Dog te ontwikkeling hebben met jullie te porties.”

Wegens welke projecten ie precies gaat is noch beroemd. Manifest is dat ie onderneming te meer of mindere mate eentje Factions-multiplayermodus voordat The Last of Us: Part 2 te ontwikkeling heeft, alhoewel gaan den geruchten dat ie eentje losstaand project is. Voorts gaan er zowel geruchten overheen eentje remake van den eerste The Last of Us diegene rond den release van den HBO-serie moeten verschijnen. Volgens den rivierbron van datzelfde roddel – Bloomberg – is er zowel eentje nieuwe Uncharted-game te ontwikkeling.


 • Apex Legends

  Nieuwe Legendary-skin laat Apex Legends crashen 05 januari 2022 11:01


 • Hyrule Warriors: Age of Calamity

  Hyrule Warriors: Age of Calamity is meer dan viertal miljoen keer verscheept 05 januari 2022 11:01


 • The Witcher 3: Wild Hunt

  The Witcher 3 populair op Steam na verschijnen tweede seizoen van serie 05 januari 2022 11:01


 • Call of Duty Vanguard

  Volgende aanpassingen Call of Duty: Vanguard bekendgemaakt 05 januari 2022 11:01


 • Xbox Series X

  Xbox Series X kopen: Alle winkels plus verwittiging op eentje rij 05 januari 2022 10:01Inspiratiebron

Plaats een reactie

ajax-loader