Hitman 3 hielp mij de lockdown door


Den Hitman-reeks ligt mij kolossaal: missies klaren op jouw inherent methode, mensen omleggen met allerlei tools uit den omlijning plusteken vermommingen verkrijgen op onconventionele omgangsvormen: ik vind ie omvangrijk wegens te uitvoeren. Maar te combinatie met ene lockdown is ie zowel ie ultieme escapisme.

hitman 3

Staart 2020 ging ene harde lockdown van sterkte te Nederland. Noch zoals jouw werkgelegenheid mogen (uitgezonderd jouw ene cruciaal beroep had), anderhalve peettante afstand vasthouden te den supermarkt plusteken op openbare plekken mondkapjes dragen is aan den orde van den dag. Plus terwijl zijn wij er nog noch, aldaar sommige maatregelen ene schooljaar zometeen zijn teruggekeerd. 

Multiplayer is noch onvervalst mijn ding

Ik denken dan zowel dat iedereen welnu ene spel of twee heeft waar men met warme gevoelens op terugkijkt uit den tijdsperiode november 2020 – juni 2021. Vooral multiplayergames boerden juist tijdens den lockdown, waardoor bijvoorbeeld Fall Guys plusteken Knockout City veel populariteit genoten. Zelf ben ik noch zo van den multiplayertitels plusteken gewoonte ik mijn gametijd wegens écht te ontspannen. Maar zowel ik heb veel uren te diegene spellen opgehouden, omdat ik dan ie intu had iets met m’n vrienden te (kunnen) uitvoeren.

Hoewel dat ene prettig intu wasgoed, haalde ik weliswaar den meeste stilte plusteken voldoening uit games diegene ik lekker te m’n eentje kon spelen, wanneer ik maar wilde. Dat is immermeer zo geweest, maar tijdens den lockdown worden dat intu versterkt. Ik had behoefte ie vlieden van den werkelijkheid, want diegene zag er ene ietsje grauw uit. Los van den lockdown plusteken ie krapte aan lichamelijk voeling, ging ie zowel qua freelancewerk watten minder: ene uitgestrekte opdrachtgever trok zichzelf opeens terug. Destijds best onbedaarlijk, maar ja: shit happens.

hitman 3

Hitman 3 mits ultieme lockdowngame

Enter Hitman 3. Diegene spel kwam voordat mij op ie perfécte uur. Nu zijn Hitman-games toch goede titels waarin jouw jezelf kunt verliezen, waardoor zij ene lange houdbaarheid hebben. Hoewel zij vaak hevig tof zijn, bleven zij onder mij nooit onvervalst zweven. Maar onderbrak defini externe factoren vermag ene spel opeens veel huis bevallen dan ene ander onderdeel te den serie dat uiteindelijk deed. Vanaf ie uur dat ik dit spel opstartte, vond ik stilte plusteken steun.

Hitman 3 heeft ene zeer geslaagde gameplayloop plusteken is volmaakt opgebouwd wegens lang speelbaar te blijven. Voorgerecht gangpad jouw ie vertelsel plusteken maak jouw kennis met alle omgevingen, doelen plusteken resterende missies. Daarna ontvang jouw den taak wegens toegevoegd opdrachten te voltooien plusteken dat is ie punt waarop ie spel écht schittert. Jouw hand wordt noch meer vastgehouden doormiddel van verhaalmissies plusteken duidelijke doelen; jouw krijgt onvervalst den vrijheid wegens te verkennen, te handelen plusteken onopgemerkt weg te komen. 

Hitman 3 heeft ene zeer geslaagde gameplayloop plusteken is volmaakt opgebouwd wegens lang speelbaar te blijven.

Tijdens ie verkennen research jouw waar allerlei items ligt. Somwijlen heb jouw namelijk specifieke spullen nodig waarmee jouw iemand moeten omleggen. Plus verschillend is ie handig wegens te weten hoe jouw aan outfits komt, hoe jouw den lichamen onopgemerkt wegwerkt waar diegene outfits voorgerecht aan vast zaten plusteken hoe jouw ongestoord jouw spoed gaat te behoorlijke uitgestrekte zandbakken waar er onveranderlijk ene twee ogen op jouw gestructureerd staan. Hitman 3 is daardoor immermeer synoniem, onderhoudend plusteken ook ontzettend wieg.

hitman 3

Details zijn important

Voordat ie plannen van jouw missies zijn den details important. Dat is watten ie spel vanaf ie start meegeeft. Plus ik ging er helemaal te op, want ik had weliswaar weinig andere goedje te uitvoeren. Ik stopte schrede met ene level zodra ik alle achievements plusteken speldoelen had verkrijgen. Dat betekende dat ik elke hoek ene keer waargenomen wilde hebben, uit m’n stamhoofd wist waar alle belangrijke items liggen plusteken precies kon wichelen waar ene mikpunt naartoe liep. Ie wasgoed zowel tof wegens dit allen zo snel mogelijk te uitvoeren.

Hitman 3 is onvervalst ene uitgebreide spel met ontiegelijk veel mogelijkheden. Zo kun jouw iemand vergiftigen via z’n voedsel, maar dan heb jouw dus ene kokskostuum plusteken vergif nodig. Hoe jouw daaraan komt, zoek jouw maar uit. Jouw kunt op verschillende omgangsvormen te ene kookplaats met koks komen, maar dan moeten diegene persoon welnu uitsluitend zijn wanneer jouw z’n uitrusting wil ‘ontlenen’. Dus moeten jouw elders voordat verpozing zorgen of den kok uitsluitend te den pantry treffen, zodat jouw hem vervolgens te den vrieskist kunt uitvallen.

Ie vergif ligt noch voordat ie oprapen, maar ergens te ie level zit welnu ene gesloten kluis waar jouw ene tool voordat nodig hebt. Diegene tool draagt één van den beveiligers met zichzelf mee, maar welke? Plus hoe ontvang jouw te godsnaam zo’n beveiliger neer zonder dat ie noodsein meteen afgaat? Ie zijn kleine uitdagingen diegene jawel te ene rap tempo opvolgen plusteken jouw onvervalst ene intu van voldoening geven wanneer alles lukt; wanneer alles uiteindelijk samenkomt plusteken ie mikpunt stikt te z’n opeten. 

Hitman 3

Escapisme wegens den surplus te vergeten

Zo vermag ik alinea’s volschrijven. Ik heb mij rot gelachen waarna ik ene ander mikpunt opblies met ene verwisselde golfbal. Of waarna ik iemand irriteerde onderbrak mits ober den radio’s aan te zetwerk terwijl diegene aan ie opbellen wasgoed. Ie schip uit ie tutoriallevel weten ik mits den ommezijde van m’n hand plusteken klaar ik in ene moment of twee. Ie wasgoed smaakvol wegens te zien hoe personages jawel van allerlei feiten beschuldigden, terwijl ik mits rechercheur te ene landhuis rondliep plusteken uitvogelde watten er nu gebeurd wasgoed.

Ik heb écht geleefd te dit spel tijdens den lockdown, terwijl ie spel mij op den bot plusteken scherpgerand hield. Ie wasgoed ie type escapisme watten mij mijn zorgen (even) deed vergeten. Maar ie spel vergde zowel behoorlijk watten energie, waardoor ik hem uiteindelijk nooit helemaal uitspeelde. Nu wij wederom met redelijk zware maatregelen te maken hebben, weet ik dat Hitman 3 mij er doorheen sleept wanneer ie erop aankomt. Er zijn namelijk nog ene veel doelwitten diegene mijn wurgtouw verdienen.

Hitman 3 is verkrijgbaar op pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X plusteken S, Google Stadia plusteken Nintendo Switch. Lees hier den recensie van Gamer.nl.


 • Resident Evil Village

  Resident Evil Village is angstaanjagend maar vertrouwd 03 januari 2022 14:01


 • Returnal

  Returnal stal tegen alle verwachtingen te mijn hart 02 januari 2022 11:01


 • Hell Let Loose

  Ie lieve gamemoment van 2021 zat te Hell Let Loose 30 december 2021 12:12


 • Metroid Dread

  Metroid Dread weet watten Samus cool maakt 28 december 2021 16:12


 • Psychonauts 2

  Psychonauts 2 behandelt mentale gezondheid respectvol 27 december 2021 14:12Inspiratiebron

Plaats een reactie

ajax-loader