Ayaneo Next-handheld onthuld; draait op Ryzen 7 5800U


Ayaeneo had voorafgaand aan CES nog geteased dat den eerstvolgende handheld ‘next-gen AMD-kernen‘ zullen usances. Ten opzichte van den vorige Ayeneo-handheld — welke op ene Ryzen 7 4800U draaide — stapt dit jawel ene mensenleven op, maar den AMD-laptopchip van ene schooljaar geleden is mogelijk minder ‘next-gen’ dan gehoopt. Qua grafische prestaties draait den apu nog immermeer op den enigszins verouderde Vega-architectuur van AMD.

Met den octa-core Cezanne-apu van AMD maakt Ayaneo welnu ruimte voordat meer nieuwigheid, zoals Wi-Fi 6E, Bluetooth 5.2 plus steun voordat Windows 11. Daarnaast is ssd-opslag ditmaal op te hogen zoals 2 TB plus laat ie LPDDR4X-geheugen zichzelf uitbreiden totdat 32 GB — te ieder geval op ie iets duurdere Voor-model van den Ayaneo Next.

Zowel qua uitwendig plus bouwkwaliteit wordt den Next-handhelds te ene ander jasje gestoken. Ongeacht ene nieuwe, meer afgeronde pasvorm zijn zowel den nieuwe  (verwijderbare) joysticks indien wandelaars aangedreven wegens magnetische Hall-effecten. Daarnaast vermag den handheld vergrendeld wordt met ene geïntregeerde vingerafdrukscanner aan den bovenzijde.

Andere hardware-technische zaken blijven onveranderd met den overgang zoals den nieuwe mensenleven. Zo bestaat ie display van den Ayaneo Next wederom uit ene 7″ vitaal IPS-paneel, met ene resolutie van 1280 tijdens 800 pixels. Den inbgerepen batterij zullen ditmaal ene 47 Whr-lading zijn.

Promotioneel beeld van meerdere kleuren en uitvoeringen van de Ayaneo Next-handheld.

Den Ayaneo Next moeten te sprokkelmaand van 2022 alweer officieel verschijnen. Ie lichtste monster met 16 GB herinneringsvermogen plus 1 TB ssd-opslag wetenschap ene richtprijs van 1.315 dollar. Ie Voor-model, met 32 GB herinneringsvermogen plus 2 TB aan ingebakken opslag zullen 1.565 dollar willen kosten.

Ayeneo liet vanaf uitgebreide presentatie (grotendeels spleetoog gesproken) weten dat den start-up welnu getracht had AMD’s nieuwe Ryzen 6000-apu’s te bemachtigen, maar dat ie geen welslagen wist te genoteerd. Zodra Ayaneo aan den nieuwe mensenleven chips vermag komen, wil ie “zo snel mogelijk” den produktie van ene volgende mensenleven handhelds opstarten.


 • Screenshot van MSI's Gameverse-uitzending, georganiseerd tijdens CES 2022.

  MSI steekt laptops te nieuwe jasjes met Alder Lake-cpu’s 05 januari 2022 07:01


 • Visual van Asus' ROG Flow Z13 (voor- en achterzijde), inclusief het inbgrepen en los te koppelen rgb-toetsenbord.

  ROG Flow Z13 belooft high-end gaminglaptop te tablet-vorm 05 januari 2022 06:01


 • Screengrab van Nvidia's CES 2022-presentatie, waarin Jeff Fisher onder meer de nieuwe GeForce RTX 3090 Ti wereldkundig maakte.

  Nvidia onthult RTX 3050, mobiele Ti-gpu’s plus RTX 3090 Ti 04 januari 2022 18:01


 • Screengrab van AMD's CES 2022-presentatie, waarop ook nieuwe RX 6000-gpu's onthuld werden.

  RX 6000M-gpu’s plus RX 6500 XT stappen overheen op 6 nm-chips 04 januari 2022 17:01


 • Screenshot van AMD's CES 2022-presentatie, waar Dr. Lisa Su de Ryzen 6000-apu's uit de doeken doet.

  AMD onthult Ryzen 6000-apu’s; Ryzen 7000 kort geteaset 04 januari 2022 16:01Waterput

Plaats een reactie

ajax-loader