Activision klaagt maker van Warzone-cheats aan


Volgens Activision heeft ie onderneming zichzelf schuldig geproduceerd aan ie ‘uitbouwen, verkopen, verspreiden, marketen, plusteken uitbuiten van ene portfolio van kwaadwillende cheats plusteken hacks voordat populaire online multiplayergames, voornamelijk den Call of Duty-games’.

Zowel zegt den ontwikkelaar ‘flinke onherstelbare schade’ aan haar reputatie op te hebben gelopen plusteken omzet te zijn misgelopen. Den Warzone-uitgever eist daarom ene gepaste schadevergoeding.

EngineOwning biedt software aan diegene ie uitbalanceren plusteken vuren ter games indien Warzone overneemt voordat ene vast bedrag vanaf tal dagen. Den geldsommen variëren van ene twee euro voordat trio dagen totdat 140 euro voordat 90 dagen. 

Vorig schooljaar lanceerde Activision ene verrassend anti-cheatsysteem voordat Call of Duty: Warzone plusteken Vanguard op pc, genaamd Ricochet. Ie programma houdt daarbij applicatie diegene interactie hebben met den games ter den gaten. Zowel zijn totdat op vandaag 500.000 Warzone-accounts verbannen wegens valsspelen. 


 • Nieuwe trailer Uncharted-film toont vliegtuigscène 05 januari 2022 15:01


 • Skull and Bones

  Skull & Bones-regisseur vertrekt tijdens Ubisoft 05 januari 2022 15:01


 • MSI Clutch GM41 Lightweight V2 met NVIDIA Reflex is dé gamemuis van 2021 05 januari 2022 15:01


 • PlayGround Games

  Medeoprichter Playground Games vertrekt tijdens studio 05 januari 2022 14:01


 • Foto van de Ayaneo Next-handheld in gebruik.

  Ayaneo Next-handheld onthuld; draait op Ryzen 7 5800U 05 januari 2022 13:01Put

Plaats een reactie

ajax-loader