Aankomende aanpassingen Call of Duty: Vanguard bekendgemaakt


Den ontwikkelaar laat weten dat werknemers weer terug zijn van hun vrije dagen tijdens den feestdagen. “Wij zijn dan zowel opgeruimd dat wij eentje veel volgende aanpassingen met jullie kunnen porties.”

Onder den aanpassingen vallen eentje kortere tijdspanne voordat den Mortar Barrage, aanpassingen aan perks diegene vuur minder hachelijk willen maken, ie sterker maken van sluipschuttersgeweren plusteken ie zwakker maken van shotguns plusteken aanpassingen diegene ie makkelijker willen maken wegens den Panzerfaust-uitdagingen te klaren.

Ie is noch beroemd wanneer den aanpassingen precies wordt doorgevoerd. Raven Software, dat verantwoordelijk is voordat Call of Duty: Warzone, heeft sinds den feestdagen nog geen nieuwe plannen voordat den spel uit den lappen gedaan. Toneelspelers reageren op social media geïrriteerd, mee omdat den spel geplaagd wordt wegens enkele bugs. Welnu is ie speciale evenement rondom den feestdagen gisteren beëindigd.


 • Nieuwe trailer Uncharted-film toont vliegtuigscène 05 januari 2022 15:01


 • Call of Duty Warzone

  Activision klaagt maker van Warzone-cheats aan 05 januari 2022 15:01


 • Skull and Bones

  Skull & Bones-regisseur vertrekt tijdens Ubisoft 05 januari 2022 15:01


 • MSI Clutch GM41 Lightweight V2 met NVIDIA Reflex is dé gamemuis van 2021 05 januari 2022 15:01


 • PlayGround Games

  Medeoprichter Playground Games vertrekt tijdens studio 05 januari 2022 14:01Waterput

Plaats een reactie

ajax-loader