Elden Ring-team voelde druk door graphics van Demon's Souls-remake


Dat meldt Elden Stadionring-regisseur Hidetaka Miyazaki ter eentje uitgebreid wetsartikel ter ie weekblad Edge. Miyazaki meldt dat hij den remake, diegene is geproduceerd voort Bluepoint Games plusteken op den lancering van den PS5 uitkwam, noch heeft gespeeld, maar dat ie spel welnu impact had op ie team achter Elden Stadionring.

“Ik weet vrij zeker dat onze werknemers verantwoordelijk voordat den graphics den meeste druk van iedereen ervoeren. Plusteken noch exclusief met Elden Stadionring, maar met alle games diegene wij maken. Graphics zetwerk wij noch op den eerste positie – ie hangt be van den systemen plusteken vereisten van eentje spel zelf, plusteken staat noch zo hooggelegen op onze tabel mits defini andere elementen.”

Hij vervolgt: “Ik heb daarom ie sentiment dat ik immer reserve hard mijn verontschuldigingen aan ie grafische team moeten overhandigen, want ik weet dat zij extreem hard werken. Dat hebben zij zowel gedaan met Elden Stadionring – onzerzijds grafische team heeft veel nieuwe features geïmplementeerd wegens den best ogende spel diegene wij totdat nu toe hebben geproduceerd te creëren.”

Elden Stadionring worden ter 2019 aangekondigd voort verspiller Bandai Namco plusteken ontwikkelaar FromSoftware. Laatstgenoemde is den ontwikkelaar van games mits Dark Souls, Bloodborne plusteken Sekiro: Shadows Diegene Twice. A Song of Ice and Fire-schrijver George R.R. Martin heeft meegeholpen met ie schrijven van ie vertelsel. Den spel komt op 25 sprokkelmaand uit op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X plusteken S, Xbox One plusteken pc. Ie spel stond ter den top 10 van den Gamer.nl Top 100 van 2022.


 • Render van een AMD Radeon-chipset op een printplaat.

  ‘AMD onthult Radeon Super Resolution op CES 2022’ 03 januari 2022 15:01


 • PlayStation 5 kopen: Alle winkels plusteken verwittiging op eentje rij 03 januari 2022 15:01


 • Driveclub

  Driveclub-regisseur onthult dit klas nieuwe spel 03 januari 2022 15:01


 • Halo Infinite

  Lead narrative designer Halo Infinite vertrekt erop 343 Industries 03 januari 2022 15:01


 • Steam

  Steam behaalde start dit klas eentje verfrissend spelersrecord 03 januari 2022 15:01Wel

Plaats een reactie

ajax-loader