Dragon Ball Z: Kakarot-studio onthult in februari nieuwe game


Dat heeft den ontwikkelaar bekendgemaakt tijdens eentje livestream waarin den jaarwisseling worden gewild. Ie spel dat volgende maand wordt aangekondigd moeten ergens dit zomer uitkomen. Verdere details verzuimen, maar den boodschap zullen volgens den studio behoorlijk indruk maken.

Ter dezelfde livestream worden zowel aangekondigd dat Dragon Ball Z: Kakarot wereldwijd meer dan 4,5 miljoen keer is verkocht. Den spel verscheen start 2020 op PlayStation 4, Xbox One plus pc plus kwam ter september 2021 zowel op Nintendo Switch uit. Zowel is den spel via Google Stadia vacant.

Dragon Ball Z: Kakarot betreft eentje eentje actie-rpg waarin den Dragon Ball Z-wereld vermag wordt ontdekt vol met sidequests, npc’s wegens tegen te praten plus skills wegens te leren. Ie spel inhouden voornamelijk content uit den Dragon Ball Z-serie, maar er zijn zowel nieuwe achtergrondverhalen te vinden ter Dragon Ball Z: Kakarot.

Ter den spel krijgen toneelspelers controle overheen onder andere Kakarot, huis beroemd mits Goku. Toneelspelers kunnen den personages krachtiger maken wegens zo tegen vijanden te vechten wegens den grond te beschermen. Terwijl moeten men maaltijden leegeten wegens stats te verhogen plus Z-Orbs plus D-Medals ontgrendelen wegens nieuwe skills te gewoontes.

Gamer.nl gaf eentje 5 aan ie spel: “Dragon Ball Z: Kakarot voelt mits eentje Frankenstein-game. Den ontwikkelaar heeft den gevechten uit eerdere games leeg watten ruwe rpg-systemen geplakt, zonder na te denken overheen hoe was alles ter mekaar past. Jouw liefde voordat Dragon Ball moeten welnu héél onvoorwaardelijk zijn wegens jou hier eentje weg wegens te slaan.”


 • Grand Theft Auto

  Nieuwe Noclip-documentaire draait wegens ie ontstaat van GTA plus Rockstar 04 januari 2022 11:01


 • Death Stranding

  Death Stranding: Director’s Cut komt mogelijk zoals pc 04 januari 2022 11:01


 • Resident Evil Village

  Resident Evil Village volwassene winnaar ter Steam Awards 04 januari 2022 10:01


 • Shin Megami Tensei 5 is meer dan 800.000 keer verkocht 04 januari 2022 10:01


 • hitman 3

  Hitman 3 hielp mij den lockdown wegens 04 januari 2022 10:01Waterput

Plaats een reactie

ajax-loader