Death Stranding: Director's Cut komt mogelijk naar pc


Videocardz.com zegt eentje persbericht van Intels Arc GPU’s ter handen te hebben gekregen voordat den bulletin straks vandaag op CES 2022 wordt gedaan. Erin wordt melding geproduceerd van eentje pc-versie van Death Stranding: Director’s Cut.

Dat is opvallend, want den Director’s Cut is vooralsnog helemaal noch vacant of aangekondigd voordat pc. Welnu kwam vroeger alhoewel den reguliere editie van Death Stranding op pc uit.

Den Director’s Cut van den spel verscheen afgelopen september op PlayStation 5. Den spel bevatten veel nieuwe content, waaronder nieuwe missies, wapens, voertuigen plusteken omgangsvormen wegens pakketjes rond te brengen.

Den PS5-versie van Death Stranding: Director’s Cut ontving eentje 9,5 op Gamer.nl: “Death Stranding Director’s Cut zit vol volwassene plusteken kleine aanpassingen. Sommige aanpassingen maken den spel nipt watten toegankelijker, terwijl anderen, zoals ie racecircuit, ie weliswaar alhoewel volwassene tegenstelling tussen den bloedserieuze plusteken den luchtige zijde van den spel verscherpen. Den Director’s Cut is hoe dan zowel den betere versie van Death Stranding. Eentje editie diegene eentje tweede gangpad rechtvaardigt, maar zowel zeker eentje eerste ontmoeting met dit bijzondere spel huis maakt.”


 • Grand Theft Auto

  Nieuwe Noclip-documentaire draait wegens ie ontstaat van GTA plusteken Rockstar 04 januari 2022 11:01


 • dragon ball z kakarot

  Dragon Ball Z: Kakarot-studio onthult ter schrikkelmaand nieuwe spel 04 januari 2022 11:01


 • Resident Evil Village

  Resident Evil Village volwassene winnaar erop Steam Awards 04 januari 2022 10:01


 • Shin Megami Tensei 5 is meer dan 800.000 keer verkocht 04 januari 2022 10:01


 • hitman 3

  Hitman 3 hielp mij den lockdown wegens 04 januari 2022 10:01Waterput

Plaats een reactie

ajax-loader