Sonic Frontiers stond eigenlijk voor release in 2021 gepland


Dat blijkt uit ene recent gesprek tussen Sega plus investeerders. “Wij wilden den spel werkelijk dit schooljaar uitbrengen op den dertigste verjaring van Sonic, maar priv ie uit te stellen wegens den kwaliteit voorts te verbeteren.”

Te 2021 liet Sega weten aan ene nieuwe, driedimensionale Sonic-game te werken plus tijdens The Spel Awards staart vorig schooljaar worden ie spel onthuld. Hoewel details nog schaars zijn, lijkt Sonic Fontiers ene soort open spelwereld te gaan bieden, of ter ieder geval grotere gebieden te bevatten dan eerdere Sonic-games.

Sonic Frontiers verschijnt ergens dit najaar voordat pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X plus S, Xbox One plus Nintendo Switch. Sonic Team deelde zowel artwork van Sonic the Hedgehog wegens ie nieuwe schooljaar ter te luiden. Den atwork is hieronder te zien.

Sonic


 • Render van een AMD Radeon-chipset op een printplaat.

  ‘AMD onthult Radeon Super Resolution op CES 2022’ 03 januari 2022 15:01


 • PlayStation 5 kopen: Alle winkels plus kennisgeving op ene rij 03 januari 2022 15:01


 • Driveclub

  Driveclub-regisseur onthult dit schooljaar nieuwe spel 03 januari 2022 15:01


 • Halo Infinite

  Lead narrative designer Halo Infinite vertrekt gedurende 343 Industries 03 januari 2022 15:01


 • Steam

  Steam behaalde start dit schooljaar ene verrassend spelersrecord 03 januari 2022 15:01Rivierbron

Plaats een reactie

ajax-loader