Samsung brengt Google Stadia en GeForce Now naar nieuwe tv's


Dat heeft ie handelsbedrijf op den vooravond van CES 2022 aangekondigd. Den nieuwe Smart Hub is voordat den smart-tv’s van Samsung diegene dit schooljaar uitkomen, plusteken den Gaming Hub is ginds onderdeel van. 

Via dit hub kunnen allerlei games uit den Google Stadia-, Nvidia GeForce Now- plusteken Utomik-bibliotheken gespeeld wordt, evenzo den apps voordat dit kerkdiensten zelf wordt ingehaald. Te eerste instantie komt diegene potentie dolletjes zoals enkele volgende smart-tv’s van Samsung, maar ie is den bedoeling dat ie zowel zoals eerdere modellen komt. Zowel PlayStation- indien Xbox-controllers wordt ondersteund.

Nog voordat CES vanavond van start gaat, heeft Samsung zowel eentje nieuwe voorovergebogen gamemonitor onthuld. Den Odyssey Neo G8 is den eerste 4k 240HZ gamemonitor. Daarbij is den reageersnelheid 1ms. Meer details willen tijdens CES volgen.

Samsung

Samsung


 • Resident Evil Village

  Resident Evil Village is angstaanjagend maar vertrouwd 03 januari 2022 14:01


 • Triangle Strategy

  Den boxart van Triangle Strategy is getoond 03 januari 2022 11:01


 • babylons fall

  Nieuwe beeldhouwwerken van PlatinumGames’ Babylon’s Fall getoond 03 januari 2022 11:01


 • Kojima Productions

  Kojima werkt aan ‘volwassene nieuwe waardigheidstitel’ 03 januari 2022 11:01


 • valorant

  Valorant-regisseur begint aan verfrissend project 03 januari 2022 11:01Inspiratiebron

Plaats een reactie

ajax-loader