'AMD onthult Radeon Super Resolution op CES 2022'


Den Radeon Super Resolution-technologie (RSR) zullen gebaseerd zijn op eentje vroege variant van AMD’s eerste Super Resolution (FSR). Den twist is, volgens VideoCardz’ inspiratiebron, dat RSR met ‘schier alle games’ werkt, zolang den spellen maar overheen eentje exclusieve fullscreen-optie voorschrijven.

Ie algoritme voordat ie verscherpen van den resolutie beperkt zichzelf, ongeacht schermopvulling, zowel totdat selecte hardware. Zoals ie schijnt werkt den technologie enkelvoudig met den RDNA- plusteken RDNA 2-architecturen van AMD zelf. Lees: Radeon-kaarten van den RX 5000-generatie plusteken hoger.

Opname van de Computex-presentatie van AMD, waar de FidelityFX Super Resolution (FSR) upscaling uit de doeken werd gedaan.

FidelityFX Super Resolution worden, te respons op Nvidia’s upcale-monopolie met DLSS, vele malen breder vacant pretenderen plusteken volledig open-source opgezet. FSR werkt bijvoorbeeld zowel met veel oudere Nvidia-gpu’s, console-apu’s plusteken toekomstige videokaarten van Intel, maar RSR houdt den daadwerkelijke implementatie po tijdens stulp.

Den reden voordat den exclusiviteit zullen den ‘plaatsing te den grafische pijplijn’ zijn. Vooral den daadwerkelijke gameplay dient verscherpt te wordt, terwijl den schermoverlays native ingebakken wordt. RSR wil zichzelf precies tussenin plekken, watten AMD vermoedelijk makkelijker vermag verzekeren op huiseigen, moderne hardware.

Bijkomend voordeel van RSR is ermee welnu dat spelontwikkelaars zelf geen moeite paardenhoeven te verrichten wegens den technologie te implementeren. Althans, zo geldt AMD’s toezegging volgens VideoCardz. Zolang eentje spel zichzelf volledig aan eentje scherm vermag knopen, vermag ie algoritme den gameplay verscherpen.

Voorbeelden van den technologie blijven uit, mede den potentie wegens zowel oudere gpu’s (mogelijk straks) tijdens Radeon Super Resolution te betrekken. Van AMD wordt verwachten dat men meer kennisgeving plusteken details uit den lappen doet overheen RSR te AMD’s CES-presentatie van dit week. Den technologie moeten daarnaast nog te januari van 2022 officieel verschijnen.


 • Gelekt beeldmateriaal van een NUC 12 Enthusiast-systeem van Intel, inclusief duidelijk beeld van de LGA1700-socket en bijbehorende Alder Lake S-processor.

  Fotolek toont LGA1700-socket te Intel NUC 12 03 januari 2022 15:01


 • HP Omen Blast-headset is geen onverdeeld success 02 januari 2022 10:01


 • Persfoto van een CES-beursvloer, met op de voorgrond een drukke menigte.

  CES 2022 sluit eentje dag voorheen wegens vrees voordat virus 01 januari 2022 17:01


 • Foto van Dr. Lisa Su, CEO van AMD, tijdens de onthulling van de Radeon RX 6000-videokaarten.

  Zowel AMD plusteken MSI blijven thuis voordat CES 2022 30 december 2021 16:12


 • Huawei MateView GT 27-inch: mooie monitor te ie middensegment 29 december 2021 14:12Waterput

Plaats een reactie

ajax-loader