De Gamer.nl-redactie wenst alle bezoekers een gelukkig nieuwjaar2021 wasgoed eentje veelbewogen schooljaar, daarginds kunnen wij ie allen welnu overheen ooit zijn. Op gamegebied werden wij misschien noch ie gehele schooljaar vanwege gebombardeerd met duizelingwekkende AAA-releases, maar – zoals jij ter den 25 lieve games volgens den Gamer.nl-redactie kunt zien – viel er weliswaar toereikend te lust.

2022 belooft ter ieder geval qua games ie afgelopen schooljaar compleet weg te fluiten. Dat kun jij onder andere alhoewel zien ter onze Top 100 van 2022, waarvan jij hier den nummers 10 totdat plus met 1 terugvindt. Er is toereikend wegens zoals uit te loeren!

Toestaan wij met z’n allen zowel ter 2022 lust van alhoewel onze virtuele durven. Gamer.nl is er zoals eeuwig wegens verslag te exporteren van den belangrijkste of uiterst opvallende releases, ie grootste gamenieuws plus den eeuwig spannende gebeurtenissen hierbinnen den game-industrie. Op eentje gezondheidsbevorderend plus zielsgelukkig 2022!Waterbron

Plaats een reactie

ajax-loader