Nieuwjaarsspecial: Voorspellingen en New Bonuslevel Party – Bonuslevel


Gelukkig Nieuwjaar! Althans, haastigheid gelukkig nieuwjaar indien jij dit zending op tijdstip luistert. Ter beide gevallen staat er ter ieder geval eentje uitgebreide special op jij te wachten, waarbij den heren van Bonuslevel ie klas van Nintendo ter 2022 systematiseren. Welke spel komt wanneer uit? Plusteken watten zijn den verrassingen? Check hier ie verhaal voordat wanneer jij den podcast hebt geluisterd! 

Plusteken wegens ie ge te sluiten gaan Lucas plus Jacco nog met mekaar den vedette aan ter New Bonuslevel Party, Cody’s zelfbedachte quiz wegens te uittesten wie den liefste gamekennis heeft. 

Hier vind jij den mp3

Kom ter onze Discord! Via dit listig schenkkan jij met onzerzijds plus andere luisteraars kletsen overheen games plus den nodige onzin. Gewoon uitvoeren, is wieg! Dan schenkkan jij zowel den Discord-vraag beantwoorden.

Wil jij eentje vraag inzenden? Dat schenkkan! Stuurwiel eentje mailtje zoals bonuslevelcast@gmail.com, bonuslevelkast@gmail.com (met eentje K dus) EN/OF bonuslevelqast@gmail.com (met eentje Q!) plus wellicht horen jij jezelf terug ter den volgende zending!

Den Bonuslevel Podcast is elke week te luisteren op diverse podcastdiensten, zoals Apple Podcasts, Spotify, Google Podcasts plus alle andere uitgestrekte platformen. Vasthouden Gamer.nl/bonuslevel plus onze Twitter- plus Instagram-kanalen ter den gaten voordat den laatste afleveringen.


 • bonuslevel

  Kerstspecial: Ie klas van Nintendo plus onze GOTY’s – Bonuslevel 24 december 2021 12:12


 • bonuslevel

  Switch vs. Spel Pass plus den uitgestrekte eShop-rechtszaak – Bonuslevel #74 10 december 2021 15:12


 • bonuslevel

  Pokémon Brilliant Diamond plus Shining Pearl – Bonuslevel #71 17 november 2021 15:11


 • bonuslevel

  Pokémon BDSP ligt op straat plus hoe wij omgaan met spoilers – Bonuslevel #70 10 november 2021 14:11


 • bonuslevel

  Den Omvangrijke Mario Party Superstars Review plus Guardians of the Galaxy is verrassend wasgoed! – Bonuslevel #68 28 oktober 2021 15:10

Waterbron

Plaats een reactie

ajax-loader