De beste pc-games van 2021 volgens de bezoekers van Gamer.nl – Uitslag


Dit wetsartikel wordt mee mogelijk vervaardigd ingevolge ROG. Lees hier watten dat betekent.

Na ruwweg drietal weken stemmen zijn den stembussen gesloten, den stemmen geteld plus is den top tien lieve pc-games volgens den community beroemd. Hieronder tellen wij be zoals den felbegeerde nummer één.

Nog geen game-pc?

Den lieve pc-games volgens den community van Gamer.nl wordt mee mogelijk vervaardigd ingevolge den ROG Zephyrus M16, eentje ultradunne gaminglaptop diegene uitermate geschikt is voordat den lieve pc-games van 2021. Den Zephyrus M16 beschikt overheen eentje i9-11900H-cpu, Nvidia Geforce RTX 3070-videokaart plus eentje WQHD-scherm met eentje verversingssnelheid van 165 Hz,  3 milliseconden vertragingstijd plus steun voordat Dolby Vision.

Lees hier meer overheen den ROG Zephyrus M16.

rog

10. Marvel’s Guardians of the Galaxy

Den grappigste spel van 2021 is meteen den laatste volgens den gas van Gamer.nl. Marvel’s Guardians of the Galaxy is misschien welnu dé verrassing van 2021, met eentje uitstekend pennen vertelsel plus nog huis geacteerde antihelden. Guardians of the Galaxy speelt ingevolge den verandering te prachtige planeten, oprecht komische momenten plus vermakelijke aktie indien eentje trein, plus dat is dit tiende plek absoluut waard.

Guardians of the Galaxy

9. Far Cry 6

Ubisoft heeft den Far Cry-formule geperfectioneerd. Hoewel dat zowel den kritiek van velen wasgoed op ie zesde fragment, heeft eentje vitaal fragment van den Gamer.nl-bezoeker manifest genoten van den guerrillaoorlog te den zandbak van Yara – diegene er op eentje krachtige pc of laptop werkelijk prachtig uitziet. Far Cry 6 neemt ie daarbij noch meer zo nauwsluitend watten realisme betreft, waardoor ie den focus legt op zo creatief mogelijk neerhalen van ie staatsbestel van dictator Antón Castillo. Wist jouw trouwens dat diegene wordt gespeeld ingevolge filmster Giancarlo Esposito? Vast noch.

8. Deathoop

Deathloop worden ingevolge Sony te den markt gezet indien eentje exclusieve spel voordat den PlayStation 5, maar Arkane Lyons laatste waardigheidstitel is natuurlijk zowel gewoon vacant op pc. Dat is eentje vitaal fragment van onze gas noch ontgaan, want Deathloop is terechtgekomen op eentje achtste positie. Hoewel den spel jouw vooral den waan schenken dat den mogelijkheden van diens tijdscyclus oneindig zijn, is ie vooral inderdaad te toneelspelers te gestaag tempo toestaan uitpluizen hoe zij Colts nachtmerrie kunnen verlaten. Met uiteenlopende gadgets plus wapens, eentje unieke vormgeving plus creatief ontworpen levels is Deathloop eentje spel wegens noch te missen.

Deathloop

7. Resident Evil Village

Resident Evil Village maakte noch den impact diegene Resident Evil 7 op den remake van ie tweede fragment maakte, maar weliswaar blijft ie eentje fantastische horrorsimulator. Om den spel op te porties te viertal totaal verschillende ervaringen, jaagt Village ieder soort speler minstens eentje keer den stuipen op ie lijf. Daarbij gaan den prachtige graphics gepaard met eentje geweldig sound vormgeving, dat met subtiele piepen plus openbreken eentje ontzettende sfeer creëert. 

Resident evil

6. Psychonauts 2

Na jarenlange ontwikkeling plus eentje overname van Microsoft bracht Double Fine Productions dit schooljaar Psychonauts 2 uit. Zoals verwachten schotelt den platformer uiterst creatief ontworpen levels voordat, gebaseerd op breinen diegene toneelspelers indien den dappere Raz opzoeken plus waar nare gedenken zichzelf manifesteren indien koddige vijanden. Den spel behandelt mentale gezondheid met prijzenswaardig veel sentiment, watten ie vertelsel van Psychonauts 2 enkel maar meer gewicht schenken. Na talloze nominaties tijdens The Spel Awards, maar nul verheerlijken is ie grappig dat den spel ingevolge onze gas wordt gerenommeerd indien eentje van den lieve titels van ie schooljaar.

Psychonauts 2

5. Valheim

Officieel is Valheim nog te Early Access op Steam, maar dit pc-fenomeen staat manifest hooggelegen op ie lijstje van onze gas. Valheim presteert namelijk watten maar weinig vergelijkbare survivalgames weten te verwerkelijken: voortbestaan wieg maken. Ter positie van uren te willen spenderen aan grondstoffen verzamelen, weet Valheim eentje uitstekend sentiment van voortgang dat elke moment den moeite waard maakt. Zowel is den structuur, waarbij toneelspelers eentje mythische eindbaas verslaan alvorens zij eentje verfrissend landstreek mogen binnenkomen, opvallend bevredigend voordat eentje survivalgame. Met eentje veel omvangrijke updates te ie vooruitzicht wordt Valheim te den toekomst onderbeen huis.

Valheim

4. Halo Infinite

Van den drietal omvangrijke shooters van 2021 lijkt Halo Infinite voorgoed ie lieve te wordt ontvangen. Ter ieder geval welnu ingevolge den community van Gamer.nl, dat den spel zoals eentje vierde positie stemde. Voordat velen is met name den ultrasoepele multiplayermodus dé reden wegens den spel te blijven spelen, met eentje verscheidenheid aan goede maps plus heerlijk vertrouwde shootergameplay. Op ie landstreek van den strijd weet 343 Industries te vernieuwen met eentje open wereld, diegene is vol met doelstellingen wegens te voltooien. Tel daarbij den fantastische grijphaak plus den soundtrack van Gareth Coker via op, plus den Halo-franchise is helemaal terug.

Halo Infinite

3. It Takes Two

It Takes Two heeft manifest watten toegevoegd voetlicht gekregen na ie zegevieren van Spel of the Year tijdens The Spel Awards 2021. Hazelights coöperatieve platformer is, blijkelijk, zowel onder pc-bezitters eentje omvangrijke succesnummer. Samen met eentje co-op-partner springen plus puzzelen toneelspelers zichzelf eentje weg ingevolge miniatuurwerelden, allen wegens ie huwelijk van Cody plus May te redden. Met name den verandering te gameplaymechanieken plus ie komisch pennen vertelsel maken It Takes Two eentje van den leukste co-op-games uiteindelijk, plus eentje waardige spel op den derde positie.

it takes two

2. Age of Empires 4

Ie zilver is volgens onze gas voordat Age of Empires 4, nog immermeer eentje grootheid onder den strategiegames. Ter veel opzichten is Age of Empires 4 eentje waardige opvolger van ie tweede fragment, waar veteranen zonder enige problemen te kunnen vooroverduiken. Daartegenover is den spel vele malen uitgebreider, met voorts uiteenlopende facties, gestroomlijnde multiplayergevechten, meerdere uitgebreide campagnes plus zelfs BBC-achtige minidocumentaires overheen den Middeleeuwen. Age of Empires 4 vindt noch ie wiel weer uit, maar is manifest één van den pc-toppers van 2021.

Age of Empires 4

1. Forza Horizon 5

Ene andere Microsoft-game wasgoed echter nét iets populairder: Forza Horizon 5. Noch ziet den waardigheidstitel er met alle toeters plus opbellen ingeschakeld schitterend smaakvol uit op pc, ie perfectioneert zowel den haast tien schooljaar oude Horizon-formule. Toneelspelers krijgen te eentje uitgebreid Mexico den vrijheid wegens allerlei soorten races te rijden, met meer geinige, uitdagende plus spectaculaire evenementen indien hoogtepunten. Wellicht nog knapper is dat Playground Games den autofanaat op z’n wenken bedient, met eentje volledig verfrissend, realistischer geluidssysteem plus vergaande opties wegens simulatie te toenaderen – allen terwijl ie den lat voordat toegankelijkheidsopties te games hoger legt. Plusteken dát is eentje typische kenteken van den lieve pc-game van 2021.

Forza Horizon 5

Dat wasgoed ie weer voordat dit schooljaar! Vriendelijk bedankt voordat ie stemmen plus inmiddels eentje hele prettige jaarwisseling toegewenst.


  • Steam

    Valve maakt bestverkochte Steam-games van 2021 beroemd 29 december 2021 08:12


  • Top 25 van 2021

    Den 25 lieve games van 2021 25 december 2021 10:12


  • bonuslevel

    Kerstspecial: Ie schooljaar van Nintendo plus onze GOTY’s – Bonuslevel 24 december 2021 12:12Inspiratiebron

Plaats een reactie

ajax-loader