Hideo Kojima deelt artwork met onbekende personages


Wegens mensen kerks feestdagen te willen, plaatste den maker van den Metal Gear-franchise plus Death Stranding artwork van Yoji Shinkawa op Twitter. Opvallend voldoende zijn den personages op dit artwork noch vertrouwd uit eerdere games van Kojima, waardoor ventilatoren speculeren dat zij uit ene volgende nieuwe spel van hem komen.

Eentje andere potentie is dat den personages louter zijn tekenen wegens den iconografie van Kojima’s studio Kojima Productions uit te dragen. Zo staat ie logo van den studio op den vlag diegene ene van den personages vasthoudt plus heeft ene ander personage den naam Ludens op diens jekker staan, den naam van den talisman van ie handelsbedrijf.

Vooralsnog is noch vertrouwd waar Kojima Productions aan werkt sinds den release van Death Stranding. Kojima zelf hintte voorheen ofschoon zoals ene horrorgame. Officieel is er echter nog niets vertrouwd, exclusief ie waarheid dat Shinkawa start 2021 meldde dat er snel meer televisiejournaal overheen ene verfrissend project verdeeld zullen wordt. Zowel worden er staart dit schooljaar ene nieuwe divisie van Kojima Productions opgericht te Los Angeles, waar men zichzelf richt op films plus televisietoestel.


 • Breath of the Wild Cover

  Japanse gamers stemmen op honderdtal liefste consolegames uiteindelijk 28 december 2021 11:12


 • Mages of Mystralia

  Mages of Mystralia kosteloos verkrijgbaar via Epic Games Store 28 december 2021 09:12


 • Top 100 van 2022

  Den Top 100 van 2022: Stukje 2: 70 t/m 41 28 december 2021 09:12


 • Don't Starve Together

  Don’t Starve Together verschijnt komende lentetijd op den Switch 28 december 2021 08:12


 • Horizon Forbidden West Slitherfang

  Beeldhouwwerken van den Slitherfang te Horizon Forbidden Westelijk 28 december 2021 08:12Wel

Plaats een reactie

ajax-loader