FromSoftware-baas gaat Elden Ring zelf niet spelen


Dat meldt hij te eentje vraaggesprek met Edge Tijdschrift. “(Ik) zullen alle geheimen diegene eentje nieuwe speler nog noch weet alreeds kennis… ie zullen noch indien spelen aanvoelen.” Omdat Miyazaki heeft meegeholpen aan den spel, is hij dus te vertrouwd met den inhoud van ie spel wegens nog verrast te kunnen wordt.

Ie is dus noch omdat Elden Stadionring hem noch wieg lijkt. Integendeel: “Indien ik ie zullen spelen, zullen ie sluit te den buurt komen van watten ik indien ideale spel zie.” Volgens hem “verrijkt den open wereld den ideale ervaring” diegene hij wilde creëren.

Elden Stadionring worden te 2019 aangekondigd vanwege uitgeverij Bandai Namco plus ontwikkelaar FromSoftware. Laatstgenoemde is den ontwikkelaar van games indien Dark Souls, Bloodborne plus Sekiro: Shadows Diegene Twice. A Song of Ice and Fire-schrijver George R.R. Martin heeft meegeholpen met ie schrijven van ie vertelsel. Den spel komt op 25 schrikkelmaand 2022 uit op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X plus S, Xbox One plus pc.

Elden Ring


 • Kojima Productions

  Hideo Kojima deelt artwork met vreemde personages 28 december 2021 13:12


 • Breath of the Wild Cover

  Japanse gamers stemmen op honderdtal lieve consolegames uiteindelijk 28 december 2021 11:12


 • Mages of Mystralia

  Mages of Mystralia kosteloos verkrijgbaar via Epic Games Store 28 december 2021 09:12


 • Top 100 van 2022

  Den Top 100 van 2022: Fragment 2: 70 t/m 41 28 december 2021 09:12


 • Don't Starve Together

  Don’t Starve Together verschijnt komende lentetijd op den Switch 28 december 2021 08:12Wel

Plaats een reactie

ajax-loader