Beelden van de Slitherfang in Horizon Forbidden West


Spel Informer plaatst den laatste dagen uitgebreide inlichting overheen den volgende PlayStation-game online, daar er ene vitaal wetsartikel overheen ie spel te ie nieuwste nummer van ie weekblad staat. 

Te ene verfrissend wetsartikel met ene bijbehorende korte video wordt den focus gelegd op den Slitherfang, ene slangachtige robot waar toneelspelers ie tegen tapen. Te den video is te zien hoe Aloy den vijand zoals den onderbouwing toe werkt. Den video is hieronder te zien.

Te Horizon Forbidden Westelijk verkennen toneelspelers mits Aloy ene verfrissend regio aan den westkust van den Verenigde Staten. Den spel bevatten onder andere ene ‘free climbing system’ plusteken onderwaterwerelden. Ie spel wordt televisiekanaal mits ie eerste sector ontwikkeld onderbrak ie Amsterdamse Guerrilla Games. Horizon Forbidden Westelijk is vanaf 18 sprokkelmaand 2022 vacant op PlayStation 5 plusteken PlayStation 4.


 • Kojima Productions

  Hideo Kojima deelt artwork met vreemdeling personages 28 december 2021 13:12


 • Breath of the Wild Cover

  Japanse gamers stemmen op honderdtal liefste consolegames uiteindelijk 28 december 2021 11:12


 • Mages of Mystralia

  Mages of Mystralia kosteloos verkrijgbaar via Epic Games Store 28 december 2021 09:12


 • Top 100 van 2022

  Den Top 100 van 2022: Percentage 2: 70 t/m 41 28 december 2021 09:12


 • Don't Starve Together

  Don’t Starve Together verschijnt komende voorjaar op den Switch 28 december 2021 08:12Put

Plaats een reactie

ajax-loader