Onder meer Intel en Microsoft annuleren CES 2022-aanwezigheid


Na eentje geheel online georganiseerde CES 2021 stond 2022 weer ter ie teken van eentje fysieke Consumer Electronics Voorstelling. Ter den afgelopen weken liep echter ie veel coronabesmettingen ter den Verenigde Staten stevig op, waardoor continue meer bedrijven hun fysieke tegenwoordigheid weliswaar weer intrekken. Ie opwaaien van den omikronvariant wordt vaak aangekaart mits grootste zorg.

Den eerste nietigverklaring kwam vorige week van telecomprovider T-Mobile, welke snel gevolgd worden voort afzeggingen van onder meer GM, Hisense, Lenovo, Google, Amazon plusteken Intel. Mits peut op den vuurpeil voegde afgelopen weekend zowel Microsoft zichzelf erbij den register. 

Ter veel gevallen nietigverklaring den grotere techbedrijven onderbeen hun fysieke tegenwoordigheid, waaronder vooral persconferenties vanuit Lasnaad Vegas plusteken uitingen op den gigantische beursvloer. Vanaf digitale livestream kunnen geplande onthullingen mogelijk nog welnu volharden, nipt zoals vorig schooljaar.

Ter respons op den leegloop van den gastenlijst plaatste ie CES-bestuur eentje reeks berichten op onder meer Twitter. Den organisatie verstrekken aan onveranderd voort te gaan met den fysieke geldbuidel plusteken verzekert daarbij dat “den uitgelezene maatregelen” getroffen zijn. Tony Slonim, den geraadpleegde gezondheidsexpert, stelt dat ie fysieke evenement “veilig plusteken succesvol” positie zou vinden. 

Afgelopen week gaf ie bestuur alhoewel aan dat 42 partijen hun tegenwoordigheid geannuleerd hadden; ter respons heeft den organisatie daarheen 60 nieuwe vervangers voordat aangewonnen. Ter totaal zullen ie veel aanwezige bedrijven neerkomen op “meer dan 2200”.

CES 2022 vindt van 5 totdat 8 januari positie ter Lasnaad Vegas, Nevada. Lopend den beursdagen wordt onder meer aankondigingen van nieuwe Nvidia- plusteken AMD-gpu’s verwachten. Van Intel wordt nog steeds meer Alder Lake-processoren verwachten, waaronder zowel cpu’s voordat ie laptopsegment.


 • Gelekte render van AMD's Navi 24-chipset

  Eerste beeldhouwwerken van AMD’s Navi 24-chip vooroverduiken op 27 december 2021 12:12


 • Den uitgelezene ASUS wifi-routers voordat ie streamen van films, series plusteken games 26 december 2021 14:12


 • Scuf Instinct

  Den Scuf Instinct Xbox-controller is eentje kerks controller voordat teveel strafbaar 26 december 2021 10:12


 • Productfoto van een nog aan te kondigen Samsung Neo QLED-beeldscherm (2022).

  Samsung verzekert HDR10+ voordat gamingmonitoren ter 2022 23 december 2021 14:12


 • Foto van de eerste LG DualUp-monitor in gebruik bij het bewerken van video's.

  LG onthult DualUp-monitor op 16:18-verhouding 23 december 2021 08:12Waterbron

Plaats een reactie

ajax-loader