De Top 100 van 2022 gaat morgen van startDen rubriek is – televisiekanaal indien den Top 25 van dít klas diegene gisteren is situeren – tijdelijk vaste prik op GNL aan ie einde van elk klas. Weliswaar kunnen wij onzerzijds voorstellen dat noch alle Gamer.nl-bezoekers er van op den hoogte waren, of sommigen ie misschien zelfs waren vergeten. Gelukkig herinneren wij jullie daarginds maar alhoewel te graag aan!

Was, den Top 100 dus. Ter vijf uitgebreide waar oogopslagen wij vooruit zoals den honderdtal uiterst veelbelovende games van ie volgende klas volgens den Gamer.nl-redactie. Elke dag verschijnt er eentje wetsartikel, met op oudjaar den slot, waarin den nummers 10 totdat plusteken met 1 voorbijkomen.

Dit opsomming is noch uitsluitend hevig wieg wegens samen te stellen, ie is zowel nog ooit den ideale wijze wegens jezelf te informeren overheen alhoewel ie virtuele gameplezier dat er volgend klas aankomt. Visite den komende vijf dagen dus zeker den webstek dagelijks wegens den complete opsomming mee te krijgen.

Voordat ie zover is, kun jouw hier intussen den regels oplezen waarmee wordt bepaald of eentje spel ter den Top 100 mogen staan. Daarheen kun jouw zowel eentje flinke opsomming met spellen vinden diegene dit klas toch noch ter den Top 100 staan, bijvoorbeeld omdat wij zij noch ter 2022 vooruitzien, of omdat wij andere games simpelweg meer punten ter den opsomming hebben toebedeeld. Bekijk dus vooral intussen welke games zonder den boot vallen wegens teleurstelling te voorkomen.

Geniet nog van dit resterende Kerstdag plusteken dan zien wij jullie ochtend met den eerste overdracht van den Top 100 van 2022!Put

Plaats een reactie

ajax-loader